Vi tog pokalen i Flensborg igen-igen!

9. april 2018 13:36 , af Simon Olsen

For noget der minder om 30. år i træk, tog vi i Hadsten Håndbold til afslutningsstævne i Flensborg. 

I år var vi rekordmange spillere afsted, faktisk næsten 200 ungdomsspillere. En fantastisk weekend i fællesskabets tegn, hvor der blev hygget på tværs af årgange og man støttede hinanden i kampene der blev spillet. 

Da vi kom til søndag var der stort repræsentation af Hadsten-hold i A-finalerne. Hele 7 hold havde vi med, fordelt på 6 A-finaler, i U16 årgangen var det endda U16 Hold mod Hold 2. 
Det endte ud med 3 A-finale sejre til U14 drenge, U16 piger og U16 drenge. U10 piger, U12 drenge og U14 piger fik nogle flotte 2. pladser med fra Flensborg. 
U10 pigerne fik endda en fantastisk støtte, da U16 drengene virkelig bakkede flot op om de unge piger og specielt en flot målmandspræstation udløste "1-2-3 SIGNE ER EN MUR". 

Det hele endte med at vi for 5. år i træk også fik overrakt vandrepokalen, for den klub der har vundet flest A-finaler ved stævnet.

Vi vil gerne takke Kvickly Hadsten, HIF's støtteforening og VHHK's støtteforening, som støttede op omkring turen både i form af mad og økonomi - det er der også 200 spillere der sætter stor pris på.