Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat

3. maj 2019 09:18 , af Simon Olsen

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet med Hadsten Håndbold for den kommende sæson.

Vestjysk Bank har været en stærk partner i over 100 år, fra Hadsten Bank over til Aarhus Lokalbank og nu Vestjysk Bank. Der er altså tale om er partnerskab af stor historik, som nu bliver forlænget.

Det er noget som glæder formand i Hadsten Håndbold, Rene Jensen.
”Det er et langt og trofast partnerskab, som jeg er virkelig oprigtigt glad for nu fortsætter. Nogle gange kan man godt blive for selvsikker på de her historiske partnerskaber og lidt forvente de er med. Her har vi virkelig, synes vi selv, arbejdet hårdt for at få sat Vestjysk Bank frem som en af hovedårsagerne til at vi er hvor vi er i dag. For det er sådan det forholder sig, vi kunne ikke skabe det vi har gjort over de seneste år, hvis ikke vi havde en så stærk partner som Vestjysk Bank med på rejsen”, udtaler Rene.

At støtte det lokale foreningsliv er også noget der ligger i tråd med Vestjysk Banks strategi.
”Vi er rigtig glade for det partnerskab vi har med Hadsten Håndbold, vi ser det som et af flagskibene i Hadsten og omegn. Vestjysk Bank vil det frivillige foreningsliv og vi føler her at vi har opnået en aftale hvor vi støtter en stærk forening, samtidig med vi kan bidrage til alle de gode historier som klubben oplever i disse år. Her med tanke på deres store succes med Trille Trolle Håndbold, Five-a-Side Håndbold, en stor medlemsvækst og så har de Danmarks højest rangerede amatørhold i 1. divisionsdamerne. Det er imponerende hvad de udlever i disse år”, udtaler filialdirektør i Hadsten Hans Peder Hansen.

Hadsten Håndbold har siden årsskiftet 2017-2018, fået over 150 nye medlemmer i klubben og bare siden årsskiftet i år, er der kommet næsten 50 nye medlemmer til klubben.
En del af aftalen er også at Vestjysk Bank blive partner på #MereEndHåndbold-konceptet, som Hadsten Håndbold startede op ved årsskiftet. Her sætter man nye initiativer og events op, til gavn for klubben, men i særdeleshed også byen.
Noget som glæder Hans Peder Hansen.
”Vi synes at Hadsten Håndbold har nogle visionære tankegange og så vil de gøre nogle rigtig gode ting for byen, ligesom vi rigtig gerne vil. Derfor matcher vi også rigtig godt i et partnerskab”, udtaler Hans Peder.

Aftalen løber for den kommende sæson.