Uskønt nederlag i Vendsyssel

17. februar 2019 08:55 , af Simon Olsen

Resultat: 25-19 (12-10)

Det blev til et nederlag lørdag mod Vendsyssel Håndbold fra den nedre halvdel af rækken. Et nederlag, hvor det bestemt ikke var kønt spil vi leverede i løbet af de 60 min. 
Fra kampens start virkede det som om vi slet ikke var der fra start, utrolig mange tekniske fejl bedst illustreret da vi formår at lave en aflevering som ikke rammer en medspiller, men faktisk giver Vendsyssel indkast helt oppe ved vores felt. 

Forsvaret hang ikke sammen og Vendsyssel kom hurtigt foran 5-1. Vi skulle helt hen til stillingen 12-6, før vi fik fat i forsvaret og da vi fik fat der, kom det også til at se meget bedre ud i de sidste 10 min af første halvleg og vi kunne gå til pause med acceptable 12-10 bagud. 

I de første minutter af 2. halvleg, tipper kampen igen til Vendsyssels fordel, da vi brænder en kontrachance til 12-11 og i stedet kommer Vendsyssel på 14-10 og vi får en yderst tynd 2 min's udvisning oveni. 
Men hvad pigerne måske ikke havde i kvalitet igår, havde de i fight i store dele af kampen. Man fik igen kontakt ved 16-15, men meget symptomatisk for kampen, brænder vi så et straffekast her, fra en af vores ellers bedste spillere på dagen Sofie Hakala, der også blev vores topscorer.

Herfra var vi aldrig rigtig i nærheden i resten af kampen og da vi satsede til sidste blev sejren måske lige et mål eller to større end nødvendigt. 

Efter kampen fangede vi Jeppe Vestergaard til en snak om kampen: 
"Vi spiller uden flow overhovedet, ingen tro på os selv - helt selvtillidsforladt. Og så laver vi simpelthen for mange tekniske fejl igen i starten af kampen, så vi ender med at skulle jagte igen og blive stresset af det, når flowet i spillet jo samtidig ødelægges med fejlene. 
Og her skal vores bærende spillere så træde i karakter, men de rammer så ikke dagen idag og så bliver det rigtig svært for os", udtaler Jeppe. 

Næste kamp er på hjemmebane mod Sønderjyske der ligger 2'er i rækkern.