Underhånden lyner også i næste sæson!

23. april 2019 10:17 , af Simon Olsen

20 årige Mathilde Maria Pedersen kom til Hadsten fra Bjerringbro henover julepausen i den nu overståede sæson. 
Siden har hun imponeret med et flot højt niveau og nogle fremragende scoringer, som hurtigt har gjort hende til en af favoritterne i vestjyskBANK Arena. 

Mathilde vil også i den kommende sæson være at finde i truppen i Hadsten Håndbold. 
"Der har ikke været de store overvejelser fra min side om hvor jeg skulle spille i den kommende sæson. Jeg har været rigtig glad for den modtagelse jeg fik på holdet, da jeg kom til klubben. Jeg er rigtig glad for setuppet på holdet og i klubben generelt. 
Jeg nyder at spille håndbold med de her piger, så selvfølgelig er jeg også at finde i Hadsten næste år", udtaler Mathilde. 

Cheftræner Mathias Broløs er rigtig glad for at Mathilde fortsætter i klubben. 
"Jeg glæder mig over, at Mathilde fortsætter i Hadsten. Mathilde kom til ved julepausen og det har virket til, at hun er faldet godt til på holdet fra start. 
Jeg synes at Mathilde har spidskompetencer på bl.a. sit skud, som kan bringes i spil fra forskellige positioner. Det kombineret med en god træningsindstilling, så bliver hun rigtig spændende at arbejde med", udtaler Mathias. 

Mathilde håber holdet kan bide sig fast i den bedste halvdel i næste sæson. 
"Det bliver først og fremmest super spændende, nu hvor vi har fået ny træner i Mathias. 
Sammenlignet med den forgangne sæson, kan puljen bliver virkelig tæt, dog håber jeg at vi får skabt noget mere stabilitet, så vi kan spille med deroppe, hvor det er rigtig sjovt", slutter Mathilde af.