14. oktober 2019 09:52 , af Simon Olsen

Resultat: 17-29 (8-13)

Lørdag eftermiddag var der lagt op til håndboldfest i vestjyskBANK Arena. Fra morgenstunden havde hallen været fyldt med børn til Trille Trolle træninger og U11 træning.
MatchPartner var Super1Rent og de havde stillet hoppeborg og oppustelig fodboldbane op i hal 2, mens de også gav hotdogs og sodavand til de første 250 tilskuere.

De 325 tilskuere i vestjyskBANK Arena var klar til at bakke hjemmeholdet talstærkt op i kamp mod topholdet Vendsyssel.
De fik hjemmeholdet at se komme foran 1-0, inden topholdet tog virkelig fat og tæt på lukkede kampen indenfor de første 15 minutter, hvor de bragte sig foran 7-1.
Kampen igennem havde pigerne svært ved at lirke den stærke Vendsyssel defensiv op, og når man kom igennem var det en stærk målmandsduo Vendsyssel havde bag forsvaret.
Selvom pigerne formåede at holde Vendsyssel fra at score i 10 minutter, blev det til for mange fejl i angrebet, som gjorde at man aldrig kom i nærheden af at indhente den store føring.
Efter pausen blev føringen udvidet af Vendsyssel der nu kan notere sig for 5 sejre af 5 mulige til deres flotte start på sæsonen.

Efter kampen var det også fejlene, som cheftræner Mathias Broløs hæfter sig ved.
"Det var en kamp, hvor vi må erkende at Vendsyssel lige nu er et stykke foran os. Vi laver alt for mange fejl i angrebet over hele kampen, og specielt i starten får de hurtigt en stor føring, ved at være kyniske og straffe vores fejl. Vi har nu god tid i træningslokalet til at få arbejdet hårdt frem mod de næste kampe", udtaler han.

Til kampen var vores U19 målmand Jasmin Blak trukket op i truppen og hun gjorde et flot indhop og krydrede den flotte indsats med også at score 1 mål.

Pigerne går nu på kamppause i en måneds tid, inden man drager til TMS Ringsted.