Tomme tribuner venter i Sønderjylland

7. marts 2020 11:55 , af Simon Olsen

Imorgen tager vi turen til Aabenraa, for at spille en svær udekamp imod Sønderjyske. 

Sønderjyske kæmper en benhård kamp for at komme i Top-3, hvor de skal kæmpe om oprykning til Dameligaen. De har dog vist sig, at være til at spille op med i denne sæson, hvor de mod forventning har ligget et stykke fra Ringkøbing og Vendsyssel helt i toppen. Bl.a. slog vi dem selv da de var på besøg i vestjyskBANK Arena. 

Vi selv kom tilbage på sejrssporet, efter en svær periode, da vi ret sikkert slog Sæby og vi dermed kom over på den rigtige side af nedrykningsstregen igen. Nu gælder det så Sønderjyske og det er en kamp cheftræneren ser frem til. 
"Sidste uges sejr har naturligvis givet os noget ekstra selvtillid. Vi har klart nogle ting, at tage med videre fra den kamp. Så vi tager til Sønderjyske med bevidstheden om, at det venter os en utrolig svær opgave, og er meget ydmyge, men også en god tro på os selv. Det er top mod bund, og begge hold har derfor brug for vigtige point. Vi viste et vigtigt udtryk i seneste kamp, som også bliver afgørende for, at vi kan tage point i Sønderjylland"

Grundet udviklingen omkring Corona virus, vil kampen spilles for tomme tribuner i Aabenraa. Kampen kan dog følges via www.tophaandbold.dk/livescore/