Tidligt topbrag i 1. division

13. september 2017 11:29 , af Kent Ballegaard

Hadsten Håndbold – SønderjyskE

Lørdag d. 16/9 kl. 13.30 i Vestjysk Bank Arena, Hadsten

 

Lørdag eftermiddag er der lagt i kakkelovnen til en håndboldfest af dimensioner, når Hadsten Håndbold tager imod SønderjyskE. To hold med ambitioner om oprykning, og to hold der spillede uhyre tætte opgør i den forgangne sæson, og som begge fik oprykningskampe til Ligaen. Derfor er det naturligvis en spændt cheftræner fra Hadsten Håndbold, der har sat lidt ord på lørdagens brag.

 

”Det bliver forhåbentlig en fantastisk kamp imellem to hold, der har evnerne til at byde hinanden op til dans. SønderjyskE åbnede sæsonen med en flot hjemmesejr over et meget stærkt Aalborg-mandskab, og vi lykkedes selv med at hjemtage begge point fra liganedrykkerne. Så der er på alle måder lagt op til et tidligt topbrag. SønderjyskE har uden tvivl rækkens bedste mandskab. Et ekstremt stærkt kollektiv, der toppes af nogle rigtig fine individuelle kompetencer, hvor jeg i særdeleshed synes at Celina Hansen, Emma Kiellberg og målvogter Claudia Rompen ser skarpe ud. Derfor kræver det noget ekstraordinært af os i sådan et opgør. Vi skal evne at tage de muligheder der byder sig, finde de rette løsninger og få spillet kampen på vores præmisser, og for alt i verden undgå udfald”, udtaler Kent Ballegaard.

 

Mange udpeger netop Hadsten og SønderjyskE som oprykningsfavoritter i denne sæson, og det giver naturligvis kampen noget ekstra kulør.

 

”Det er klart at ambitionerne i begge lejre er store, men sæsonen står og falder naturligvis ikke på dette ene opgør. Omvendt vil lørdagens sejrsherre have taget et ekstra skridt i den rigtige retning. Så skulle man bruge en kliche, er det vel det der betegnes som en klassisk 4 points kamp. Men vi er tidligt i sæsonen og ved at vejen er lang, meget lang. Vi tilgår alle kampe med en tro på at vi kan sejre, og det gælder også lørdagens opgør. Og uanset om det bliver til en sejr eller et nederlag, ændrer det ikke ved vores ambitioner. Vi har en plan, vi har et koncept, og vi arbejder stenhårdt herpå. SønderjyskE er jo egentlig blot en af mange udfordringer der skal løses på vejen. Så vi glæder os til en festdag på hjemmebane, og håber at se mange fremmødte. Der burde i hvert fald være garanti for god underholdning”, slutter Hadstens cheftræner.