Talentfuld stregspiller til Hadsten Håndbold

12. august 2019 08:00 , af Simon Olsen

Den 19-årige stregspiller Maria Skov Schmidt skifter Skanderborg Håndbold ud med Hadsten Håndbold i den kommende sæson.
Maria har spillet i Skanderborg i de seneste 7 år og Mathias har haft en godt kendskab til Maria efter flere møder henover de seneste sæsoner. 

Maria er glad for skiftet til Hadsten Håndbold.
”Desværre blev vores U19 hold lukket i Skanderborg, men så havde vi sidste år trænet med Hadsten og jeg fik et rigtig godt indtryk af klubben og holdet, hvor det sociale også er en højt vægtet værdi i truppen”, udtaler Maria og fortsætter.
”Henover de seneste sæsoner har Hadsten vist de kan udvikle spillere og det vægtede højt for mig, at jeg kan udvikle mig til en dag måske at skulle spille i Ligaen”, slutter Maria af.

Cheftræner Mathias Broløs er også glad for tilføjelsen af Maria.
”Maria kommer fra et godt miljø, med en stærk mentalitet. Man ved med Maria at man får en 100 % indsats hvad end det er til træning eller i kampe.
Hun har en god aggressivitet i forsvaret og hun er rigtig dygtig i kontrafasen. Så er hun også et godt match med de værdier klubben og vi i trænerteamet har”, fortæller Mathias.

Maria har siden sommerpausen trænet med i truppen og har allerede fået uofficiel debut, da hun i sidste uge var med i en træningskamp mod et norsk ligahold.