Talentfuld bagspiller skifter til Hadsten Håndbold

16. august 2021 11:08 , af Simon Olsen

Den 20-årige bagspiller Cecilie Hovgaard skifter Aarhus United ud med Hadsten Håndbold i den kommende sæson. 
Cecilie er en rigtig Aarhus pige, der startede i Lystrup, videre til SK Aarhus før hun blev en del af det nye Aarhus United, hvor hun senest spillede U19 håndbold i den forgangne sæson. 

Da muligeheden så opstod, var det ikke svært at takke ja, beretter den unge bagspiller. 
"Da jeg fik muligheden for at komme til Hadsten, var valget ikke svært, da holdet altid har haft sit ry for god håndbold i en lang årrække. Hertil kendte jeg også nogle få dygtige spiller fra tidligere klubber, og sammenlagt med et dygtigt trænerteamet lød det som et tilbud jeg ikke kunne sige nej til", udtaler hun. 

Det var også en spiller som cheftræner Mathias Broløs havde i kikkerten, da han havde mødt hende tidligere, da han var U16 og U18 træner i Randers HK. 
"Jeg er glad for at vi får Cecilie i truppen til den kommende sæson. Cecilie har i sine ungdomsår vist fine eksempler på hendes potentiale, og det bliver fedt at kunne være med til at udvikle det. Vi får en spiller, som kommer med en rigtig god indstilling til tingene, og som ligger en stor indsats i træningerne, hvilket er rigtig vigtigt i vores kultur. Hun har nogle spændende kompetencer kvag sin hurtighed, som vi vil forsøge at bruge i spillet", beretter cheftræneren. 

Den talentfulde bagspillers forventninger til sæsonen er også store både individuelt og som hold. 
"Jeg forventer at kunne bidrag med et stort gå-på-mod og “fight” i mit spil, herunder at jeg altid vil give mig fuldt ud både til træning og kampe. Jeg håber derudover også at kunne bidrage med et godt humør, da jeg finder det vigtigt, at huske, at ha det sjovt når vi træner og spiller kampe, for det er jo det håndbold er til for", udtaler hun og fortsætter, "Jeg forventer også at vi er det hold, folk skal slå sig på, samt det hold med stærkest vilje, gejst og sammenhold. Hertil ser jeg gerne, at vi gennem sæsonen får nogle gode nervepirrende kampe mod dygtige hold i rækken."