Svær opgave venter på hjemmebane

7. februar 2020 08:28 , af Simon Olsen

Efter sidste weekends nederlag imod topholdet Vendsyssel, vender pigern retur til vestjyskBANK Arena, for at tage imod Roskilde Håndbold, som ligger lige over os. 

Roskildes vandt i sidste weekend over DHG Odense, hvor Malene Nielsen og Louise Olsen førte an med henholdsvis 8 og 9 mål i 36-32 sejren. 
Roskilde er dog et hold, der historisk set over de seneste sæsoner har stået godt til os, da vi eksempelvis vandt begge opgør i sidste sæson over morgendagens modstander. 

Sidste weekends nederlag til Vendsyssel var en "gratis" kamp, hvor topholdet også viste klassen over de 60 minutter, men indtrykket efter kampen, var at man havde et niveau som imod mange andre hold i rækken, ville have givet point i sådan en kamp. Det niveau skal findes igen i morgen. 

"Der venter os en vigtig kamp, og en kamp hvor vi virkelig skal være godt indstillet. Vi møder et Roskilde hold, som kommer med en sejr i bagagen mod DHG i deres seneste kamp. Jeg synes at vi senest fik spillet en god kamp mod Vendsyssel langt hen af vejen, og håber derfor på at vi kan tage de gode ting med til kampen. Vi er bevidste om, at det bliver en svær opgave, og vi vil virkelig gerne ud og vise hvor topmotiverede vi er for, at spille om de 2 point", udtaler Mathias Broløs om kampen. 

Kampstart er 14:00 i vestjyskBANK Arena, men før kampen vil der være aktiviteter i hallen hele dagen, med bl.a. Trille Trolle træning, U7-U9 træning, LykkeLiga træning og så fastelavn, hvor vi slår katten-af-tønden mellem 13:00-13:30, før vi alle støtter pigerne i kampen om 2 point.