Stregspiller tager alligevel et skridt opad

16. juni 2020 08:53 , af Simon Olsen

Det er ikke mere end en uges tid siden, at vi offentliggjorde at Ida Jespersen var klar til sin 5. sæson i den blå-orange trøje, men tiden ændrer sig hurtigt.
I mellemtiden er der nemlig kommet et tilbud ind fra højre, som Ida ikke kunne sige nej til.

”Det kom lidt pludseligt, efter jeg havde sagt ”go” til en sæson mere her i Hadsten. Efter nøje overvejelser, måtte jeg dog konstaterer, at det var for godt til at sige nej i denne omgang. Jeg tror på, at det her skridt er det rigtige for mig lige nu, så derfor blev jeg også nød til at give det chancen”, udtaler Ida.

Ida kom til klubben efter et år i tysk håndbold og før det FC Midtjylland. I tiden i Hadsten var Ida bl.a. en del af holdet, som var utrolig tæt på at rykke op i Dameligaen for efterhånden 3 år siden.
Undervejs har Ida ikke blot udviklet sig til en kulturbærer på holdet, men også en fanklub-favorit, fordi man aldrig er i tvivl om Ida giver sit absolut ypperste og kæmper hvert sekund af kampene i vestjyskBANK Arena.

Savnet af Hadsten Håndbold bliver også stort for Ida. 
”Jeg har elsket hvert et sekund i klubben. Det har været nogle rigtig gode år, men et godt setup omkring holdet og nogle rigtig gode mennesker rundt i hele klubben, hvor sammenholdet fra ungdom og op til os, er helt fantastisk.
Jeg kommer til at savne det helt unikke sammenhold vi har haft på holdet igennem årene. Men jeg håber at kunne få passet ind at kigge forbi til et par hjemmekampe i løbet af den kommende sæson”, slutter Ida af.

Vi ønsker Ida alt mulig held og lykke på hendes videre færd i håndboldverdenen og takker for 4 fantastiske sæsoner med hende på holdet.