Storsejr i Roskilde

20. januar 2019 08:28 , af Simon Olsen

Resultat: 16-26 (10-13)

Lørdag drog 1. divisionspigerne fra Hadsten Håndbold til Roskilde til en svær udebane, der før har voldt dem store problemer.
Holdet har oveni været hårdt plaget af skader sæsonen igennem, så det var endnu et slag, at Stine Schmidt måtte udgå efter blot 8 minutter. Men spillerne stimlede sammen i bussen og gik til pause foran 10-13, hvilket kunne have været større, da man i slutningen af 1. halvleg brændte 2 straffekast.

Efter pausen var der aldrig tvivl om udfaldet. Anført af et stærkt forsvar en godt spillende Sophie Moth i målet, udbyggede man hurtigt føringende. Til slut stod der 16-26 på tavlen, og en utrolig flot sejr var sikret på en svær udebane. Topscorer blev Ditte Aaen og Laura Christiansen med 5 mål og debutanten Mathilde Maria Pedersen scorede 4 mål.

Cheftræner Jeppe Vestergaard, var naturligvis glad, da vi fanger ham over telefonen efter kampen.
”Jeg var bekymret da Stine må gå ud med en skade efter blot 8 min, men pigerne viser endnu engang at de er lavet af noget specielt. De fastholder roen i spillet og det er imponerende med den store udskiftning vi har i truppen, samt vi i dag jo giver debut til Mathilde og Mathilde oveni”, udtaler Jeppe.
”Men vi har også en stærk base i vores forsvar, som igen i dag, står virkelig flot og giver Moth nogle rigtig gode forudsætninger bag dem”, fortsætter han.

På spørgsmålet om omfanget af Stine’s skade er han lidt i det uvisse om omfanget.
”Jeg tror ikke hun spiller på torsdag og måske kan det være en længere pause. Nu skal hun lige have ro på den henover weekenden her og så må Alexandra(fys) kigge på det på mandag”, slutter Jeppe af.

Med sejren over Roskilde melder pigerne sig virkelig ind i topstriden i rækken. De indtager 5. pladsen, men med blot 2 point op til 2. pladsen, er det altså utrolig tæt i rækken.

Næste kamp er torsdag d. 24/1 kl. 20:00 i vestjyskBANK Arena i Hadsten.