Stærk trænerduo på 3. division

18. juni 2018 07:42 , af Simon Olsen

Efter DHF ringede og spurgte om vi var interesserede i en fortsat plads i 3. division, på trods af nedrykning, var svaret prompte ”JA”, men så gik jagten også i gang på en træner. 
Det er nu blevet til et trænerteam, som består af 2 unge, men stadig meget erfarne personer. 
Det er nemlig klublegenderne Camilla Syrstad og Malene Nees Mogensen, der fra den kommende sæson skal stå i spidsen for 3. divisionsholdet i Hadsten. 

Formand Rene Jensen er glad for at de to unge damer, var klar på ideen med det samme han forespurgte. 
”Jeg fik jo lidt travlt da DHF ringede og tilbød pladsen, men Malene og Camilla var de første der lige poppede op, så jeg tog kontakten med det samme og de var ikke lang tid om at svare positivt tilbage”, udtaler Rene og fortsætter, ”Nu har vi et stærkt spillende trænerteam, der udover at være erfarne i gamet og kan guide de unge spillere omkring dem, også stadig har et højt niveau der kan bære holdet fremad i de svære perioder der naturligt kommer i løbet af kampe og sæsonen og det er vigtigt for os.”

Camilla Syrstad er Hadsten Håndbold af kød og blod, helt fra da klubben hed Vissing-Hadsten Håndboldklub og har i de seneste sæsoner været en stor del af 3. divisionsholdet succes fra Serie 2 til 3. division på rekordtid, bl.a. var hun spillende træner til man rykkede op i Jyllandsserien. Camilla var også med til i sin tid at rykke 1. divisionsholdet op i netop 1. division før hun drog imod Skanderborg. 
”Jeg glæder mig til i samspil med Malene at få skabt et stærkt fundament omkring 3. divisionsholdet fremadrettet. Vi skal have skabt et godt træningsmiljø og have vindermentaliteten tilbage på holdet og det er jeg sikker på Malene og jeg sammen kan få skabt. Oveni glæder det mig at kunne være med til at skabe det samarbejde på tværs af 1. division, 3. division og U18, som der nu bliver sat helt i søen og som Jeppe allerede har taget hul på”, udtaler Camilla.  

Malene Nees Mogensen har igennem en årrække huseret på 1. divisionsholdet, som en spilstyrer alle modstanderne frygtede. Malene blev midt i den netop overståede sæson gravid og har derfor valgt at trappe ned på håndbolden, men at give helt slip kunne hun dog heller ikke – ligesom det ville være svært at sige farvel til Hadsten Håndbold.
”Nu er jeg efterhånden blevet en integreret del af klubben, så helt at stoppe fra den ene dag til den anden, ville nok blive for svært. Jeg glæder mig til fortsat at kunne være en del af klubben og samtidig kunne prioritere familie og andre ting lidt højere. 
Samtidig bliver det sjovt og spændende sammen med Camilla at skulle have det her 3. divisionshold op at kører på fuld gas og samtidig få skabt et godt samarbejde med U18 og 1. division, så der bliver en synergi igennem tingene", slutter Malene af. 

Kunne du have interesse i at prøve 3. division i Hadsten Håndbold så kan du kontakte de to trænere her: 
Malene Mogensen - 28 89 99 21

Camilla Syrstad - 22 95 25 82