Sophie Moth skifter til HTH Go Ligaen

10. april 2019 08:11 , af Simon Olsen

Sophie Moth skifter til HTH Go Ligaen

Det blev kun til en sæson i den blå målmandstrøje i Hadsten, i denne omgang for Sophie Moth.
Hun kom til Hadsten fra Gudme HK op til denne sæson og drager nu altså videre til en, endnu ikke offentliggjort HTH Go Liga klub.
Sophie har været omkring U19 landsholdet, før hun skiftede til Hadsten, og har i løbet af denne sæson vist, hvilket stort potentiale hun indeholder, bl.a. mod Gudme, hvor hun stod med imponerende 60 %.

Sophie Moth selv er naturligt glad for sit forestående skifte, men samtidig ked af at skulle forlade Hadsten Håndbold.
”Det er som sagt blot blevet til en enkelt sæson for mit vedkommende i Hadsten, hvilket selvfølgelig er med blandede følelser, da jeg har været rigtig glad for at være i klubben. Med en god hjælp fra menneskerne omkring klubben har jeg udviklet mig i en positiv retning, - både spilmæssigt, men især også som menneske! Jeg er derfor rigtig taknemlig for, at Hadsten har været med til at give mig muligheden for mere”, udtaler Sophie.

Formand Rene Jensen er både trist og glad for Sophie's skridt op ad rangstigen. 
"Det er ærgerligt at vi mister Sophie. Hun er faldet godt til på holdet, i klubben og hun har vist hun indeholder et stort potentiale. 
Men vi er super stolte over at Sophie tager skridtet op i Ligaen og dermed lægger et ekstra navn på de spillere vi har videreudviklet til ligaspillere hos os. Det er noget vi også vægter højt, at vi skal være et sted hvor man kan udvikle sig og gøre sig i spil til klubberne i ligaen og det må man sige vi lykkes med i disse år", udtaler Rene. 

Før Sophie har spillere som Sara Kececi, Sara Kjærsgaard, Rikke Thorngaard og Sidsel Mejlvang taget skridtet fra Hadsten og til en ligakontrakt. 

Vi ønsker naturligvis Sophie et stort held og lykke videre på hendes vej, og glæder os til at følge hende den kommende sæson i HTH Go Ligaen.