Sofie Hakala til Hadsten Håndbold

7. juni 2018 13:19 , af Simon Olsen

Den 24-årige højre fløj Sofie Hakala skifter til Hadsten Håndbold fra AGF’s 1. division.
Sofie, der er bosat i Aarhus, har tidligere spiller i Odder, KIF og så AGF på deres 1. division.

Sofie har flere grunde til hun valgte at tage skridtet videre imod Hadsten i den kommende sæson.
”Jeg kendte til Jeppe i forvejen, via vores fællestræning med Aarhus Uniteds U18 hold, hvor han har givet et enormt godt indtryk. Herudover ser jeg Hadsten Håndbold som en rigtig tiltalende klub, der har et godt setup i klubben og omkring 1. divisionsholdet. Og så vil det niveaumæssigt være et skridt opad for mig, hvor jeg vil blive matchet godt i træningerne også”, udtaler Sofie.

Jeppe Vestergaard er rigtig glad for at kunne tilføje endnu en venstrehånd i truppen.
”Jeg er enormt glad for at Sofie har valgt at spille i Hadsten til næste sæson, vi har efter Tina Thyssen og Astrid Schulz stoppede ledt efter kvalificerede afløsere. I Sofie får vi en rigtig dygtig højre fløj med god erfaring fra 1. division, Sofie har i år har gjort det rigtig flot for AGF. Sofie har klare styrker i hendes afslutninger fra dybden hvilket bliver en et vigtigt våben for os med mange højre hænder i bagkæden”, udtaler cheftræneren.

Sofie glæder sig til at komme i gang og ser frem til en speciel ting med Hadsten Håndbold.
”Jeg forventer vi kan være med i den bedste halvdel af 1. division. Så håber jeg at både jeg individuelt og holdet sammen kan udvikle os henover sæsonen. Mine første indtryk er i hvert fald at vi får et virkelig godt træningsmiljø og det er jo første step i at præstere i kampene.
Og så glæder jeg mig til forhåbentligt at vinde lidt flere håndboldkampe, end tilfældet var i indeværende sæson hos AGF”, slutter Sofie af med et smil, henvendt til, at AGF måtte helt ud i vitale playoffkampe, for at redde livet i 1. division i den netop overståede sæson.