Sidste tur med kliken!

13. april 2018 11:25 , af Kent Ballegaard

Bjerringbro fH - Hadsten Håndbold

Lørdag d. 14/4 kl. 14.00 i Bjerringbro Idrætspark

 

Vi står foran sæsonens sidste kamp. Et blik på tabellen viser at vi uanset udfaldet af lørdagens kamp ender som nr. 5 i årets 1. division. Vi havde unægtelig drømt om mere, men må også bare konstatere, at lige netop de fire hold over os bare har været bedre, og alt taget i betragtning kan vi egentlig kun være tilfredse med at have leveret en til tider ganske fin sæson. Derimod handler det for Bjerringbro om at undgå at skulle spille om nedrykning. I år rykker nr. 13 og 14 direkte ud af rækken, og nr. 11 og 12 skal spille nedrykningsspil, og her kan værterne ende, hvis de ikke tager point fra os, og det lykkedes Gudme at vinde i Ringsted. Dermed er der masser af spænding i Bjerringbro Idrætspark lørdag eftermiddag.

 

Værterne har fået et par nye spillere siden vi mødte dem sidst, men det er stadig Line G. der er dynamoen på holdet. Meget går igennem hende, og Bjerringbros succes er ofte synonym med hendes præstation. Vi har dog ikke den store fokus på de blåblusede værter, men derimod på vores egne muligheder og hvordan vi ønsker at gennemføre kampen. Vi er inde i en god periode, og den stime ønsker vi at fortsætte.

 

Samtidig er det sidste kamp i Hadsten-trøjen for flere af os. Nogle skal prøve kræfter i Ligaen, andre skal på nye eventyr i nye omgivelser, og et par stykker indstiller karrieren. Derfor er det sidste tur med kliken. Sidste gang dette forrygende mandskab, der om nogen har sat Hadsten på håndboldlandkortet, skal gå på banen. Og det vil vi slutte af med maner!

 

Så kom endelig til Bjerringbro lørdag eftermiddag, og hyld pigerne sammen med fanklubben – det har de mere end fortjent!

 

 

Kent Ballegaard, cheftræner