Sensatinen lurede kort - men Aarhus viste klassen!

3. maj 2019 06:56 , af Simon Olsen

Resultat: 17-30 (8-12)

I aftes spillede vi imod Aarhus United i Santander Cup 6. runde. 
Op til kampen fortalte assistent Gitte Andersen til de 120 spisende gæster, at det var lidt et mixhold vi stillede op med til kampen. 
Der var 3 spillere med fra 3. division og 1 fra U18, samt 2 spillere som faktisk var stoppet. Herudover sad flere ude med skader. 

Gitte påpegede at der var blevet snakket lidt om hvor man gerne ville have afslutningerne fra for at få redningerne også. 
Og man må sige, i de første 25 min var det næsten ligegyldigt hvor Aarhus United afsluttede, Sophie Toft tog alting i målet. 
Og efter 24 min var vi foran 8-7, og sensationen lå og lurede, hallen kogede med de 350 tilskuere i. 
Pigerne havde på trods af få træningsminutter sammen, fundet fight, vilje og en masse mod frem i spillet. 

Op til pausen fandt Aarhus United dog lige et ekstra gear og vandt den sidste periode 5-0 og gik til pause foran 12-8. 

Efter pausen fik Aarhus hurtigt lukket kampen, hvor de kom foran med 9 mål. Men pigerne gav ikke op og der blev prøvet en masse forskellige ting af, for at tage initiativ i kampen. 
Debuterende cheftræner Mathias Broløs prøvede 5-1, 4-2, mandopdækning, men hver en lille fejl blev straffet af Aarhus, som lige har det ekstra "liga-gear" når det gælder. 
Kampen endte 17-30 til Aarhus. 

Efter kampen var det en okay tilfreds cheftræner vi fik en snak med. 
"Vi snakkede om før kampen at vi skulle få hallen med fra start, så det handlede om at udvise en god energi og et godt indtryk. De første 10 minutter blev afgørende for resten af kampen. Vi har forberedt os på hvordan vi skulle gribe forsvarsspillet an, for at løse deres angrebsspil. 
Det synes jeg lykkes i 1. halvleg, hvor vi efter 24 minutter er foran 8-7", udtaler Mathias og fortsætter. 
"I starten af 2. halvleg laver vi en del uprovokerede fejl i starten og så får de lidt for mange nemme mål og så er det pludselig -9. 
I takt med kampen bliver længere, bliver vi også mere møre, men jeg synes nu vi stadig spiller os til okay chancer. 
Alt i alt synes jeg vi så absolut kan være vores indsats bekendt, pigerne viste moral, indstilling og mod, som jeg sagde til dem før kampen, så det er jeg glad for. 
Og så lige tak til alle de fremmødte for at skabe en fed kulisse til denne kamp", slutter Mathias af. 

Ditte Aaen blev af fanklubben kåret til Girl of the Match. Det var sidste kampen i "hulen" for Ditte - mere herom senere.