Sejr til 3. divisionsdamerne!

7. november 2017 11:28 , af Sophie Christensen Toft

Stavtrup - Hadsten Håndbold 17-18

Vi skulle søndag eftermiddag rejse os fra skuffelsen sidste weekend, hvor det blev til et nederlag til godt spillende tophold, VRI.

Vi vidste fra starten hvad der skulle til for, at vi kunne trække os sejrrigt ud af kampen. I løbet af træningsugen havde vi desværre været ramt af forskellige afbud, hvilket gjorde det svært at få sammenspillet holdet til søndagens kamp, og det bar starten af kampen præg af. Kampen startede derfor som en lidt rodet affære, hvor forsvaret fungerede fint - men angrebet haltede gevaldigt. Derfor fulgtes vi godt ad de første 20 minutter, men herfra får vi lidt mere gang i angrebet samtidigt med at forsvaret stadig står godt. Derfor går vi til halvleg med en føring på 4 (9-13).

I anden halvleg kommer der noget mere nerve på i kampen. Den er præget af mange fejl og dårlige beslutninger rent angrebsmæssigt fra begge hold. Igennem 2. halvleg halter vores angrebsspil, og vi har svært ved at score de afgørende mål, da vores aftaler ikke bliver overholdt. Vi ender derfor med kun at lave 5 mål i 2. halvleg, og havde det ikke været for et godt forsvar og en særdeles velspillende Rikke Hviid i målet, havde det kostet os sejren.

Vi ender dog med at trække os sejrrigt ud af kampen, da vi har bolden i sidste angreb og Kathrine holder hovedet koldt, hvor hun først trækker et frikast som trækker lidt af tiden, efterfulgt af en 2 minutters udvisning. Med kun 15 sekunder igen skulle vi blot holde bolden igang, og så var de 2 point vores.
Kampen ender 17-18, som også indikerer et godt forsvarsspil, hvor også Malene Hviid har en stor andel i at holde dem væk fra chancer.

Vi spiller vores første hjemmekamp på torsdag d. 9/11 kl. 19.45 i VestjyskBANK Arena mod Hammel.