Sejr i flot kulisse

12. januar 2020 09:58 , af Simon Olsen

Resultat: 27-24 (15-10)

Det blev til to vigtige point i lørdagens kamp mod TMS Ringsted i vestjyskBANK Arena, hvor 275-300 tilskuere fik en perfekt afslutning på Håndboldens Dag, med en flot indsats af pigerne.

Kampens indledning var med fart og tempo fra begge hold, hvor der også blev indsneget en del fejl, der gav kontrachancer til begge mandskaber.
Efter 20 minutter ved 8-8, fik holdet 2 stk. 2-mins udvisninger efter hinanden, som virkede tynde. Men holdet har været gode i undertalsspillet i sæsonen indtil nu og man vandt begge perioder, bl.a. via flere fantomredninger fra Sarah Ernebjerg i målet, der fik hjemmebanedebut i lørdagens kamp.
Pausestillingen var 15-10.

Efter pausen fik vi en hakkende start, der betød at TMS kom ind i kampen igen og reducerede til 16-14, kort inde i 2. halvleg.
Men pigerne fik samlet sig op igen og samtidig begyndte Sarah i målet igen, at vise høj klasse, med nogle vigtige redninger. Det betød at stillingen ind i de sidste 10 minutter var 24-18 og kampen lignede afgjort. Et par minutter senere var der 26-20, men så gik der lidt gummiarm i den for hjemmeholdet.
Mathias viste stor mod på bænken og valgte at gå over til 7 mod 6 spil. Det virkede dog ikke helt efter hensigten og 4 mål i træk fra TMS gjorde det til en neglebiddende afslutning.

Men igen viste Sarah, hvorfor hun har været forbi norsk håndbold i den første halvdel af sæsonen, da hun disker op med endnu en stor redning. I den anden ende viste Helle Walentin-Beier rutinen og lukkede kampen til 27-24 med kort tid igen.

Efter kampen udtalte Mathias til ByensNyt.dk:
"Det blev lidt hektisk til sidst, men jeg følte ikke for alvor, at sejren var i fare. Vi spillede en god kamp, og forsvaret var igen godt indstillet, og med 27 mål i den anden ende, så kan jeg godt være tilfreds. Nu har vi fået to sejre i streg, og nu ser det lidt lysere ud, men vi kan ikke hvile på laurbærene"

Næste kamp er igen på hjemmebanen i vestjyskBANK Arena, søndag d. 19/1 kl. 14:00.