Sæsonens sidste hjemmekamp!

6. april 2018 07:49 , af Kent Ballegaard

Hadsten Håndbold – Lyngby HK

Lørdag d. 7/4 kl. 13.30 i Vestjysk Bank Arena

 

Det lakker mod enden. Sæsonens sidste hjemmekamp venter lørdag i Vestjysk Bank Arena, i en kamp hvor vi endegyldigt kan sikre os 5. pladsen i rækken og hvor vores gæster fra Lyngby samtidig kæmper en indædt kamp for overlevelse.

 

Vores københavnske gæster kendetegnes ved at dække flere forsvarsformationer med stor fysik og en enorm vilje. Noget som flere hold i denne sæson har haft udfordringer med at knække. Lyngby har bare haft for store udsving og et alt for lavt bundniveau, og derfor er pointhøsten blevet alt for lille. Dog fik de to point hjemme imod os, og det skal vi i den grad have revancheret. Offensivt har de individualisterne til at levere det ekstraordinære, og vi kommer til at være på vagt på alle positioner. Ja jeg vil simpelthen påstå at Lyngby på sine bedste dage spiller med i toppen, og derfor står de også for mig som sæsonens skuffelse. De er bare for gode til at skulle rode rundt på nedrykningspladserne.

 

Vi er inde i en god stime med stor tro på tingene. Der tankes point, der trænes godt, men desværre rammes vi stadig på skaderne. Men jeg kan stille et hold, og dem der er på banen er parate til at investere det der skal til. Vi vil have 5. pladsen, og vi vil sejre i sæsonens sidste hjemmekamp!

 

Så kære venner – det er sidste udkald for at opleve et brag af en kamp i Vestjysk Bank Arena i denne sæson. Så mød op og støt op – pigerne har fortjent det!

 

Kent Ballegaard, cheftræner