Revanchetid!

16. november 2018 07:22 , af Simon Olsen
"Højt at flyve - dybt at falde"
Således starter assistenttræner Gitte Andersen ud, da hun skal fortælle lidt om kampen på imorgen mod Roskilde. 

"Vi glæder os om muligt endnu mere til kampen mod Roskilde, end til normale kampe. Vi har nemlig en stor, sort plet, vi skal have vasket væk efter nederlagt i Sønderjyske", udtaler Gitte. 
Kampen mod Sønderjyske blev en jammerlig affære, hvor man efter 1. halvleg blot havde scoret 4 gange og var bagud 4-14. Kampen endte 15-30 til Sønderjyske. 

"Det kom efter 3 sejre i træk og nogle rigtig gode kampen, men vi kom i den grad ned på jorden igen. Faktisk landede vi jo pladask på maven, for vi fik ret beset ikke et ben til jorden i kampen, hvor Sønderjyske styrede løjerne i 60 min.
Men det betyder også vi glæder os meget til at spille hjemme i vestjyskBANK Arena igen, hvor vi har haft nogle gode oplevelser og har vores fantastiske fanklub i ryggen.
Vi skal blive ved med at arbejde hårdt. Jeppe og jeg, tror på vores unge hold og vores unge piger, og det er forventeligt, at der vil komme udsving undervejs med et så nyt og ungt hold. Derfor håber vi, at vi kan komme hurtigt tilbage på sporte igen, så vi kan fortsætte de gode takter fra kampene mod Gudme og Vendsyssel", udtaler Gitte. 

Roskilde står på menuen imorgen i vestjyskBANK Arena, et hold som har fået en god start, men i sidste runde røg ind i et nederlag til rækkes klare tophold Horsens. 
"Vi møder et stærkt hold. Roskilde har spillet nogle rigtig gode kampen, og ligger på en flot 3. plads. Heldigvis er rækken faktisk så tæt, at vi med en sejr kan rykke forbi Roskilde - og det håber vi selvfølgelig på at vi gør", slutter Gitte af. 

Kampstart er 13:30 i vestjyskBANK Arena i Hadsten og der er gratis entré.