Revanchelysten er stor mod tophold

22. februar 2019 16:06 , af Simon Olsen

Imorgen får vi besøg af topholdet Sønderjyske, der netop nu ligger på en 2. plads i rækken. De er startet stærkt efter jul, og har hentet 6 sejre af 7 mulige i 2019.
Bl.a. slog de som det første hold HH Elite, som ellers har været suveræne sæsonen igennem. 

Det første opgør i Sønderjyske endte med en afklapsning til os på hele 30-15. Men generelt har Sønderjyske været rigtig stærke på hjemmebane og haft det lidt sværere udenfor de vante rammer i Aabenraa. 
Det er eksempelvis blevet til et nederlag ude mod bundholdet TMS Ringsted og de vandt blot med en sidste sekundsscoring i Roskilde 31-30. 

Cheftræner Jeppe Vestergaard lægger hurtigt favoritværdigheden over på Sønderjyske. 
"Der venter en af de absolutte favoritter i 1. division, og vi fik i den grad Sønderjyskes kvalitet at mærke i seneste indbyrdes opgør. Det er et hold med mange profiler og et hold der efter en lidt ujævn start virkelig har præsteret en flot sæson indtil nu.
Vi har efter en ellers rigtig flot start på 2019 med 3 sejre i 3 kampe, i de sidste to overhovedet ikke det niveau vi forventer af os selv", udtaler Jeppe. 
"Hvis vi skal have en chance lørdag, så skal vi stå stærkt defensivt, samt finde disciplinen offensivt og mindske de tekniske fejl, som Sønderjyske straffer benhårdt. Men uanset så skal vi nok kæmpe med næb og klør, for der er stor revanchelyst på hele holdet, både overfor de sidste 2 kampe, men specielt også blamagen i Aabenraa sidder stadig dybt i os", slutter Jeppe af. 

Kampen fløjtes igang 13:30 i vestjyskBANK Arena i Hadsten.