Også 3. division i næste sæson i Hadsten

13. juni 2018 11:11 , af Simon Olsen

3. division var tæt på miraklet i sidste playoffkamp om at undgå nedrykning til Jyllandsserien efter man tabte første kamp med 12 mål og i 2. kamp var foran med 9 mål midtvejs i 2. halvleg, men kom til sidst til kort tilbage i April da kampene blev spillet. 

Men nu er der tikket en god nyhed ind, DHF har nemlig haft os først på ventelisten, hvis der nu skulle være et hold der trak sig og nu kan vi jo med glæde meddele at vi også i den kommende sæson har et 3. divisionshold i Hadsten. 

Noget der glæder forman Rene Jensen. 
"I forhold til det setup vi er igang med at etablere omkring 1. division og U18, ville det være ærgerligt hvis ikke vi havde 3. division også til den kommende sæson. Jeppe Vestergaard har allerede trænet med mange af U18 spillerne til 1. divisionstræningerne og Stina Kjeldberg har allerede fået debut i den seneste træningskamp mod Skanderborg. 
3. division skal være bindeleddet mellem U18 og op til 1. division og det er vi glade for vi nu kan skabe også, som en del af vores setup omkring seniordamer", udtaler Rene. 

Hvem der skal være træner for 3. division er endnu uvist, men Rene forventer en snarlig afklaring herpå. 
"Jeg har allerede været i dialog med nogle spændende emner, og forventer inden ugen er omme at vi kan melde det ud til offentligheden hvem der skal være træner i den kommende sæson", slutter han af.