Norsk talent skifter til Hadsten Håndbold

21. august 2018 06:59 , af Simon Olsen

Norsk talent skifter til Hadsten Håndbold

Den 20-årige Lise Marie Nesse Evensen, skifter til Hadsten Håndbold efter hun i sidste sæson tørnede ud for FC Midtjyllands 2. hold, som 1. års senior. Tidligere har hun spillet i den bedste norske ungdomsliga, før hun kom til Danmark sidste sommer.
Lise Marie er stregspiller og skal sammen med Ida Jespersen og Mathilde Strunge være en del af en stærk trio på denne position.

Cheftræner Jeppe Vestergaard troede egentligt truppen var på plads, men pludselig….
”Vi troede egentligt vi havde truppen helt på plads, men da muligheden bød sig for at tilknytte Lise Marie, var Gitte og jeg ikke i tvivl om det kunne være et godt supplement til truppen.
Lise Marie kan løse mange opgaver defensivt, hvor hun har en stor styrke i mand-mand duellerne og dernæst er hun offensivt en meget bevægelig spiller. Vi glæder os meget til at hjælpe Lise Marie yderligere på vej med hendes udvikling efter et år med skader”, udtaler cheftræneren.

Den unge norske stregspiller er rigtig glad for skiftet til Hadsten Håndbold.
”Da jeg snakkede med Jeppe, fik jeg indtryk af at dette var en seriøs klub med ambitioner. Med et stærkt setup og et godt trænerteam. Med disse ingredienser håber jeg at udvikle mig som spiller.
Som hold håber jeg vi står stærkt sammen og ligge i den bedste halvdel af rækken. Jeg glæder mig rigtig meget til sæsonen starter og til at jeg skal kæmpe sammen med pigerne for gode resultater”, udtaler Lise Marie.

Lise Marie’s første opgave i Hadsten-trøjen bliver onsdag mod Team Esbjerg i en fyldt vestjyskBANK Arena. En opgave som Lise Marie ser frem til med optimisme.
”Det bliver fedt. Vi bliver matchet med nogle af verdens bedste spillere i en fyldt hal, men en fanklub i ryggen der giver den gas, har jeg hørt fra de andre spillere. Så det glæder jeg mig rigtig meget til.”