Norsk keepertalent valgte Hadsten

14. juni 2019 10:49 , af Simon Olsen

19-årige Marie Aas fra Norge vil fra den kommende sæson danne keeperduo med Sophie Toft Christensen i målet. Marie har i den netop overståede sæson spillet for AGF i 1. division og før det var det Grane Arendal i Norge.

Marie ser et rigtig godt perspektiv i Hadsten Håndbold og derfor faldt valget her.
”Jeg tror på det projekt som Mathias, Gitte og klubben har. Oveni virker det til at være en utrolig god trup der er samlet, med et rigtig godt træningsmiljø, hvor fokus også er på at blive bedre individuelt og som hold.
Alt i alt virkede det som en utrolig attraktiv mulighed at tage springet videre til Hadsten Håndbold”, udtaler Marie.

Cheftræner Mathias Broløs er glad for nu at kunne sætte hak ved keeperduoen for den kommende sæson. 
"Vi er rigtig glade for, at kunne få Marie tilføjet til truppen. Det betyder, at vi nu har en makker til Sophie Toft, og jeg er ikke i tvivl om, at de to nok skal kunne supplere hinanden rigtig godt.


Marie har stået en fin sæson i AGF, og så har hun en super fed træningsmentalitet med fra Norge, som gør hende spændende at arbejde med, og som vil passe godt ind på holdet", udtaler Mathias.

Marie glæder sig til samarbejdet med Sophie Toft i målet.
”Sophie er en super cool person og vi har det allerede rigtig godt sammen. Hun er lidt ældre end mig og har masser af rutine fra mange år i 1. division, så jeg tror på hun kan lære mig meget og vi sammen kan danne en stærk duo i målet i næste sæson”, siger Marie, som også påpeger at hun vil byde ind med masser af godt humør og forhåbentligt en masse redninger i løbet af den kommende sæson.