Nederlag i sæsonpremieren

7. september 2019 18:20 , af Simon Olsen

Gudme HK – Hadsten Håndbold (11-10), 23-19

Sæsonen første kamp endte med et ”knebent nederlag” til et velspillende Gudme mandskab.
Efter en helt lige første halvleg med gode præstationer i begge forsvar, kunne Gudme gå til pause med en føring på et enkelt mål.

Første halvleg bar præg af en kende nervøsitet, upoleret håndboldspil og to fysiske forsvar.
Efter blot et par minutters spil måtte Stine Schmidt forlade banen med en mindre skade, og var derfor ukampdygtig i resten af kampen.
Hadsten-pigerne måtte således klare sig igennem kampen med blot 3 bagspillere. På trods af dette formåede man faktisk at tilspille sig til mange fornuftige chancer, men kendetegnet for denne kamp blev også, at det var de brændte chancers kamp.

Anden halvleg blev ikke just kønnere, og de brændte chancer hobede sig op. Gudme lykkedes med at straffe de fejl der sneg sig ind i anden halvleg,
samtidigt med at pigerne kæmpede med at få bolden i kassen. Derfor fik Gudme en komfortabel føring med 10 minutter tilbage af kampen, som Hadsten-pigerne ihærdigt forsøgte at hente.

Dog stod pigerne en fremragende kamp i det stationære forsvar, hvilket i den grad kan tages med videre mod næste weekends udfordring.

Cheftræner Mathias Broløs fortæller følgende om kampen:

”En kamp hvor vi i store dele står rigtig godt i forsvaret, og holder os til aftalerne. I angrebet tilspiller vi os mange frie chancer,
som vi desværre ikke får udnyttet til scoringer. Det betød, at det blev en målfattig kamp, hvor vi måtte lede lidt ekstra i værktøjskassen for at score vores mål.”

Næste kamp for Hadstens 1. Divisionsdamer er på lørdag d. 14/9 kl. 14.00 i VestjyskBANK Arena mod IF Stjernen.

Målscore i kampen: 

Gudme HK:
Cecilie Nordstrøm 8, Clara Thomsen 3, Camilla Rugtved 2, Cecilie Brandt 2, Cecilie Bjerre 2, Steinunn Hansdottir 1, Therese Johansen 1,
Ida Mikkelsen 1, Johanne Matzen 1 og Amalie Andersen 1.

Hadsten Håndbold:

Kathrine Skipper 6, Ida Jespersen 5, Sara Hoffman 3, Sofie Hakala 3, Maria Schmidt 1 og Helle Walentin 1.