Nederlag i årets sidste kamp

14. december 2018 05:09 , af Simon Olsen

Resultat: 31-26 (17-14)

Det blev til et nederlag i årets sidste kamp, på udebane imod DHG Odense, efter en kamp hvor en udvisning fik skabt et hul, man ikke formåede at få lukket igen.

I kampens indlende fase var det med DHG Odense i førersædet, hvor de kom foran 5-2. Men pigerne fik kæmpet sig godt ind i kampen igen og virkede faktisk i kontrol, da de kommer foran 9-7 midtvejs i første halvleg, bl.a. via en overtalsperiode de vinder 3-0.
Men DHG viser en kontrafase som er svær at stå imod og da vi samtidig bliver ramt af en småtynd udvisning til Rikke Thorngaard, som DHG straffer hårdt med 3 mål på tomt mål, går vi til pause bagud 17-14-

Efter pausen fortsætter DHG fra halvlegens start og får hurtigt opbygget et for stort forspring. Men Jeppe og Gitte nægter at give op, først går man frem i 5-1 forsvar og kort efter bliver det til en dobbelt mandsopdækning, som faktisk virker.
Men hullet var desværre for stort og DHG får kørt sejren sikkert hjem til 31-26 og fortsætter dermed deres imponerede hjemmebanestatistik på nu 18 sejre i træk ipå "Fort Dalum".
Kort før tid gik der et sug igennem hallen, da Kathrine Skipper falder uheldigt ned i en gennembrud og bliver liggende mens hun slår i gulvet i smerte. "Heldigvis" var det "kun" et voldsomt vrid i foden, men en del bedre end de første tanker der gik igennem hovedet.

Efter kampen var det en fattet, men også frustreret cheftræner Jeppe, der udtalte sig om kampen.
"31 mål er mange, men lidt som mod Horsens, så når vi kommer hjem og står, så står vi faktisk rigtig fint. Desværre har vores returløb ikke været skarpt i de sidste 2 kampe, så når vi møder 2 hold som er gode i 2. bølgen, og vi så løber så skidt hjem, så bliver det straffet hårdt", udtalter Jeppe.

Næste kamp er 11/1 på hjemmebane mod Fredericia.