Muren Moth!

20. oktober 2018 16:54 , af Simon Olsen

Resultat: 24-19 (13-7) 

Det blev til 2 point efter en rigtig flot opvisning i fremragende forsvarsspil og en Sophie Moth i målet der var helt outstanding mod sin barndomsklub, hun har spillet i, i 14 år. 

Før kampen var det en nervøs cheftræner Jeppe Vestergaard, der pointerede at Gudme virkelig havde set skarpe ud imod Ringsted og derfor mente det kunne blive en fugl eller en fisk i dagens kamp. Meget afhang af hvordan vi kom ind i kampen. 

Pigerne startede ud med bulder og brag, ja det gjorde begge hold faktisk. Da haluret havde passeret 5:32, stod der 4-3, hvor specielt Lotte Vestergaard var i hopla med vores 3 første mål. 
Herfra gik der fuldstændig stilstand i målscoringen og der skulle gå 10 minutter før Katrine Skipper scorede det næste mål til 5-3. Derfra gik det hurtigt, og med et stærkt og velforberedt forsvar var vi foran 9-3 før man fik set sig om. 
Faktisk holdt Gudme en scoringspause på på 17:30 minutter før Camilla Pytlick fik reduceret til 9-4. 
Med en kombination af et stærkt forsvar og en velforberedt og tændt Sophie Moth i målet gik vi til pause foran 13-7. 

Efter pausen ændrede kampbilledet sig ikke meget. Gudme skulle virkelig kæmpe for sine mål, mens vi stille og roligt øgede føringen, bl.a. ved et flot spillende Josefine Orby, der også blev dagens topscorer med 6 mål. 
Når Gudme så kom til åbne chancer pillede Sophie Moth glansen fuldstændig af Gudme-skytterne. 
Dog stod Sophie også for dagens "festlige" indslag, da hun laver en vanvittig redning. Men da bolden ryger op i luften, kan Sophie ikke finde bolden og drejer 2 gange om sig selv og bolden rammer ned i hovedet på hende og i mål, til en Gudme reducering. Det kunne hun trods alt selv tage med et smil på læben. 
Med 5 minutter igen var stillingen 22-13 og det lignede en storsejr. Men et kæmpe sats offensivt fra Gudme stressede os i slutminutterne og det endte med nogle reduceringer til slutstilling 24-19. 

Efter kampen fangede vi cheftræner Jeppe Vestergaard, der var tydeligt glad for spillet og specielt forsvaret. 
"Vi står virkelig stærkt i forsvaret i dag og får lavet rigtig mange frikast, som dræber deres rytme. Derfor ender de også i afslutninger hvor vi gerne vil have det og her må vi så virkelig også kreditere en fantastisk flot målmandspræstation fra Moth, som gør arbejdet færdigt", udtalte Jeppe. 

Målscorer: 
Josefine Orby - 6 mål
Lotte Vestergaard - 5 mål
Rikke Thorngaard - 2 mål
Katrine Skipper - 2 mål
Stine Schmidt - 2 mål
Ditte Aaen - 2 mål
Sofie Hakala - 2 mål 
Laura Christiansen - 2 mål
Ida Jespersen - 1 mål 


Sophie Moth blev af vores fantastiske fanklub kåret til kampens spiller efter kampen.