Mathilde Strunge til Hadsten Håndbold

31. maj 2018 12:14 , af Simon Olsen

Den 21-årige stregspiller Mathilde Strunge skifter fra den kommende sæson til Hadsten Håndbold.
Mathilde der har sin håndboldopvækst i Silkeborg/Voel, spillede i denne sæson i AGF, også i 1. division.  

Mathilde synes projektet Jeppe Vestergaard og Hadsten Håndbold har gang i lød meget spændende.
”Da jeg snakkede med Jeppe, synes jeg det lød vildt spændende. Der er muligheder for et rigtig godt og stærkt træningsmiljø, med ambitioner og stadig gode rammer for at udvikle sig. Jeg kender Jeppe fra samtræninger med U18 holdet i Aarhus United i denne sæson og har fået et super godt indtryk af ham, så valget var ikke så svært i sidste ende”, udtaler Mathilde.

Jeppe Vestergaard har nu fundet erstatningen for Sara Kjærsgaard på stregen, der skiftede til EH Aalborg der skal i Ligaen næste sæson.
”Sara Kjærsgaard efterlader unægteligt et stort tomrum, derfor har det været meget vigtigt for os at finde en spiller der kunne udfylde dette. I Mathilde får vi en dygtig ung spiller der allerede har stor erfaring, både fra 1. division i år hvor hun har været en bærende spiller i AGF men ligeledes fra hendes tid i Silkeborg hvor hun har været vant til at træne i professionelt miljø. Mathilde vil få en stor rolle i det defensive hvor hun er meget bevægelig, samtidig giver tilgange af Mathilde os andre muligheder offensivt da hun har nogle andre kvaliteter end Ida. Alt i alt er jeg glad for hun har valgt Hadsten Håndbold og vi glæder os til at hjælpe hende videre på vej med sin udvikling”, slutter cheftræneren af.

Mathilde ser frem til den kommende sæson.
”Det bliver utrolig spændende, vi har jo et virkelig ungt hold, med masser af talent. Jeg synes med trupsammensætningen at vi bør ligge i den bedste halvdel og så håber jeg vi kan drille et par af topholdene undervejs. Personligt håber jeg at udvikle mig meget, hvilket også er en stor grund til skiftet”, slutter Mathilde af.