Mathilde Pedersen fortsætter i Hadsten Håndbold

16. april 2022 21:06 , af Simon Olsen

Den 23-årige hårdtskydende bagspiller, Mathilde Pedersen skal også i den kommende sæson score mål i den blå/orange trøje i Hadsten. 
Hun går dermed ind til sin 3. sæson i klubben, efter hun kom til fra Skanderborg Håndbold, som hun tog til efter en halv sæson i klubben hos os, tilbage i 18/19 sæsonen. 

Mathilde er glad for Hadsten Håndbold og det ansvar hun har fået i år. 
"Jeg er rigtig glad for at spille i Hadsten. Jeg har nydt det ansvar, jeg har fået i sæsonen og den spilletid den har medført - det givet et godt selvtillidsboost. Oven i det er det jo fedt, at jeg har nogle dejlige holdkammerater at spille sammen med. Derudover har jeg bare haft det rigtig godt i klubben. Jeg er vild med det fællesskab, der er på tværs af årgangene og de relationer, jeg har fået til menneskerne i klubben igennem sæsonerne", fortæller bagspilleren. 

Cheftræner Mathias Broløs er også rigtig glad for at kunne fastholde Mathilde i truppen til den kommende sæson. 
"Mathilde har over et par sæsoner nu vist fine eksempler på, hvilke spidskompetencer hun besidder, som har gjort ondt på modstanderne. Hun kommer med god power i duellerne, og har en skudkraft der er større end de fleste, hvilket selvfølgelig er noget vi fortsat skal bringe i spil i den kommende sæson. Derudover har Mathilde et fint kendskab til klubben, og med lidt udskiftning i truppen handler det derfor om at kunne bidrage positivt til vores kultur, så vi kan rykke os endnu et skridt i den rigtige retning som klub og som hold i den kommende sæson, både på og udenfor banen. Jeg håber og tror, at vi kan ligge yderligere lag på Mathildes præstationer, ligesom vi også ønsker at få det maksimale ud af resten af truppen, således at vi kommer til at fremstå stærke som hold", udtaler han. 

Mathilde ser frem til en ny sæson, hvor der er en del udskiftning i truppen. 
"Til kommende sæson får vi en del nye spillere på flere af positionerne med en masse kompetencer, hvilket jeg tænker, vi vil få en masse gavn af - det skal nok blive super spændende. Derudover tænker jeg det kommer til at give holdet og dets dynamik et frisk pust, efter en lidt turbulent sæson med en del udskiftninger", fortæller hun. 

Mathilde er også klar i mælet omkring næste sæsons muligheder og udfordringer, som bliver spændende at være en del af. 
"Nu hvor vi bliver en relativ ny trup, handler det om at få skabt en kultur præget af nyt og gammelt. Vi skal have fundet opskriften, sådan alle vores kompetencer kommer i spil. Så er jeg slet ikke i tvivl om, at vi nok skal kunne spille med, hvor det er sjovt.
Nok er jeg en af de spillere, der kan skrive flere sæsoner på cv’et, hvilket betyder jeg kender klubben og dens værdier, herunder vores træners. Dog tror jeg kommende sæson byder på en hård og fed opgave, som kræver alle byder ind med deres kompetencer og inputs. Hertil vil jeg selvfølgelig gøre mit - både inde og uden for banen - sådan vi får den mest optimale sæson"
, slutter hun af. 

Mathilde blev vores næstmest scorende i 1. division i år med 86 mål i 20 kampe.