Louise Nilsson skifter til Hadsten Håndbold

28. maj 2019 16:45 , af Simon Olsen

25-årige Louise Nilsson skifter fra den kommende sæson til Hadsten Håndbold.
Louise er bagspiller og spillede i den forgangne sæson i Oddense-Otting og tidligere har hun spillet for TTH Holstebro og Mejrup. 

Louise er glad for skiftet til Hadsten, hvor hun udefra har fået et rigtig godt indtryk af klubben.
”Altså udefra set, har Hadsten virket som et rigtig godt sted og en rigtig god klub. Efter jeg så småt er begyndt at træne med, kan jeg mærke træningsmiljøet er rigtig godt og pigerne har det rigtig godt sammen socialt.
Herudover er der jo mange spillere der har været her i mange sæsoner efterhånden, så det fortæller jo også en god historie om hvordan klubben er at være i”, udtaler Louise.

Cheftræner Mathias Broløs ser frem til at få Louise implementeret i truppen.
”Jeg glæder mig over, at Louise valgte at spille hos os i den kommende sæson.
Louise er en spiller med forskellige kompetencer i angrebsspillet, hvor hun bl.a. er dygtig i vurderingsspillet og har et godt overblik.
Hun er en spiller, der gerne vil træne hårdt, og som passer godt ind i vores spil. Derudover er jeg ikke i tvivl om, at hun som type vil indgå rigtig godt i vores spillertrup på og udenfor banen”, udtaler Mathias.

Louise forventer at kunne byde ind med en masse vilje og kreativitet i angrebsspillet mener hun, før hun også pointere at hun glæder sig til at vinde lidt flere kampe end tilfældet var i den forgangne sæson. 
”Det blev jo ikke til mange point i Oddense og kun et par sejre i pokalturneringen. Det håber og forventer jeg naturligvis vi kommer til i den kommende sæson, hvor jeg tror vi kan være med omkring Top-5 i rækken, i hvert fald og måske byde os til oppe om de lidt sjovere pladser”, slutter Louise af.