Lotte Vestergaard til Hadsten Håndbold

15. maj 2018 12:22 , af Simon Olsen

20 årige Lotte Vestergaard skifter Randers HK ud med Hadsten Håndbold fra den kommende sæson.
Lotte Vestergaard har ikke spillet i den forgangne sæson, grundet et skadesforløb som har holdt hende fra banen.
Lotte har været igennem hele talentsystemet i Randers HK, hvor hun blandt andet har stiftet bekendtskab med den nye cheftræner Jeppe Vestergaard.

Derfor var det heller ikke svært at vælge skiftet til Hadsten Håndbold.
”Jeg synes, det er enormt spændende, det man er ved bygge op i Hadsten Håndbold. Klubben har i de sidste to sæsoner spillet med i den sjove ende af tabellen, og at Jeppe er hentet hertil, er kun en plus for mig. Jeg kender både ham og flere af spillerne i forvejen, så reelt set var valget om Hadsten Håndbold ikke så svært, da muligheden bød sig til,” udtaler Lotte Vestergaard.

En glad cheftræner, Jeppe Vestergaard udtaler følgende om Lotte’s skifte til Hadsten:
”Jeg er rigtig glad for Lotte har valgt Hadsten til den kommende sæson, jeg kender Lotte rigtig godt fra min tid i Randers og finder Lotte sit gamle spil frem bliver hun en meget central brik i begge ender af banen. 
Lotte giver altid alt hvad end det er træning eller kamp, derudover kommer hun altid med et smittede humør som truppen uden tvivl vil have god gavn af.”

Lotte har store ambitioner, men starter roligt ud.
”Jeg er lige kommet tilbage fra min 2. korsbåndsskade, så egentligt er mit første mål at komme tilbage i min grundform og bare spille håndbold igen. Men jeg forventer helt sikkert, at vi skal være med i toppen af rækken, hvor det er sjovest. Og så skal vi have et stærkt træningsmiljø, så vi både kan præstere godt i kampene, men også udvikle os bedst,” slutter Lotte af.