Lokalopgør i vente

28. februar 2019 22:32 , af Simon Olsen

I aften tager vi de 33 kilometer vestpå, der er til Bjerringbro til en ægte lokalopgør i 1. division. 

Igennem efterhånden mange sæsoner har der været fight, drama og tætte kampe mellem de to mandskaber. De seneste to indbydes opgør er dog gået til Bjerringbro der for nuværende altså har overhånden. 
Bjerringbro er også klubben, hvor vi i julepausen hentede to bagspillere fra. Mathilde Pedersen og Mathilde Baadsgaard kan altså se frem til et gensyn med deres gamle hjemmebane og mon ikke de får en "varm" velkomst :) 

Bjerringbro spiller med om den afgørende 3. plads i rækken, som vil give playoff til Dameligaen. De ligger i hård kamp med DHG Odense om denne plads, og man fik en hjælpende hånd fra Gudme og Camilla Pytlick i sidste spillerunde, hvor de slog DHG. 
Det har åbnet døren op for Bjerringbro der dermed må komme med et ordentligt boost frem mod kampen. 

Vi selv kommer ind til kampen med en pokalsejr fra midtuden i bagagen. Her slog vi Viby's 3. division med 25-11 og spillede os videre til 6. runde af Santander Cuppen. 
I pokalkampen sad Ida, Lotte og Sofie Hakala over, men forventes alle klar til aftenens opgør. Vores chance for Top-3 er udspillet og i stedet skal vi begynde at kigge nedad, da det er et virkelig tæt midterfelt der er blevet skabt i rækken. 
Med 2 point i aftenens kamp er vi dog langt tættere på at kunne sikre forblivelsen i 1. division. 

Kampstart er 19:00 i Bjerrngbro og vi håber en masse vil tage turen 33 km mod vest, for at støtte pigerne.