Lokal Favrskovpige skifter til Hadsten Håndbold

4. januar 2019 09:34 , af Simon Olsen

Lokal Favrskovpige skifter til Hadsten Håndbold

20-årige Mathilde Maria Pedersen skifter Bjerringbro ud med Hadsten i 1. division.
Mathilde bor i Thorsø og har i sine ungdomsår bl.a. spillet i Hammel GF, foruden SK Aarhus og nu her Bjerringbro. Hun er en kærkommen tilføjelse til truppen, hvor man specielt på bagspilspladserne har været ramt af skader og et par afgange henover juleferien.
Mathilde er også kendt med hendes nye hjemmebane i vestjyskBANK Arena, hvor hun tidligere på sæsonen var med til at gøre det onde ved hendes nye holdkammerater. Her vandt Bjerringbro nemlig 32-26, hvor Mathilde scorede 5 mål.

Mathilde er glad for skiftet til Hadsten.
”Jeg har naturligvis fulgt lidt med i hvad der sker i Hadsten og synes det er en spændende klub. Så var jeg nok kommet til et punkt, hvor jeg havde lyst til at prøve noget nyt og så virkede Hadsten oplagt”, udtaler Mathilde.
”Jeg vil kunne bidrage med skudkraft udefra, en masse gejst og så et godt humør. Jeg har også fornemmelsen af at pigerne virkelig hygger sig sammen og har det godt sammen, mens de stiller høje krav til hinanden ift. træningsindsats og sådan”, slutter Mathilde af.

Cheftræner Jeppe Vestergaard er rigtig glad for tilføjelsen af Mathilde.
”Vi har været på udkig efter forstærkninger til bagkæden, efter vi af mange årsager har været rigtig hårdt ramt. Det er helt fantastisk at kunne tilknytte en spiller af Mathildes kvalitet på nuværende tidspunkt. Mathilde kommer med stor power og erfaring, hvilket bliver enormt vigtigt ind i en spændende forårssæson”, slutter Jeppe af.

For yderligere kommentarer kontakt Kommunikationsansvarlig Simon Olsen på 4113 8482.