Laura er klar til 3. sæson i klubben!

20. maj 2019 08:41 , af Simon Olsen

Det er efterhånden små 2 år siden Laura Christiansen skiftede Silkeborg/Voel ud med Hadsten Håndbold. 
Den 21 årige fløjspiller tager altså hul på sin 3. sæson i den blå/orange trøje, når sæsonen starter i september. 
Laura har sammen med Katrine Skipper igennem de seneste par sæsoner, været den måske farligste duo på venstre fløj i 1. division og det fortsætter altså også til den kommende sæson. 

Laura ser frem til den nye sæson og synes det ser lovende ud. 
"Jeg har valgt at fortsætte i Hadsten Håndbold, da jeg er overbevist om, at vi går en spændende sæson i møde med ny træner og nye spillere. Jeg har allerede fået et supergodt indtryk af Mathias, og jeg synes, at det ser lovende ud. Jeg går ind til min tredje sæson i Hadsten med troen på, at vi med seriøsitet, hårdt arbejde og vores gode fanklub i ryggen, kan nå langt i denne sæson", udtaler Laura. 

Cheftræner Mathias Broløs er rigtig glad for Laura er med næste sæson også og ser frem til at kunne videreudvikle på det potentiale Laura indeholder. 
"Jeg er glad for, at Laura tager sin tredje sæson i Hadsten. Laura er en dygtig spiller, og er meget seriøs omkring sin træning, hvilket jeg ser som et vigtigt parameter, for den kultur vi gerne vil have. Laura har kompetencer på kontraspillet, og mestrer flere skudformer, hvilket er en god kvalitet som fløjspiller. Derudover har hun generelt en god forståelse for vurderingsspillet. Det glæder jeg mig til at udvikle videre på", udtaler Mathias Broløs.