Kollektivet rejste sig og sikrede 2 point!

18. november 2018 17:17 , af Simon Olsen

Resultat: 30-24 (12-11)

Man falder som hold og rejser sig som hold, siges det. Og det beviste pigerne igår! 

Der var dømt revanche igår, da Roskilde kom til vestjyskBANK Arena i Hadsten. 
Som assistent Gitte Andersen kunne fortælle op til kampen, var trænere og spillere rigtig glade for der var en kamp allerede 6 dage efter massakren i Sønderjyske. For den plet skulle vaskes væk. 

Og det blev den med en stærk, stærk kollektiv præstation, hvor der blev fightet og kæmpet for hver eneste bold i de 60 min. 
Men Roskilde er bestemt ikke et skidt hold, de spillede deres chance og var med til at skabe en rigtig flot og hurtig håndboldkamp. Begge hold løb hurtig midte, hurtige opløb, hver eneste gang man fik muligheden. Det gav en rigtig underholdene håndboldkamp for de knap 200 tilskuere i hallen. 
Roskilde startede bedst ud og var foran 2-5 efter 10 minutter. Herfra kom vi dog ind i kampen og kom foran 9-6, før Roskilde igen kom igang. Ved pausen stod den 12-11. 
2. halvleg blev med Roskilde haltende efter vores piger igennem alle 30 minutter. Men de kom også tilbage de første 2 gange, der var 3 målsføringer, men til sidst slap kræfterne op og anført af en Josefine Orby i et højt spillehumør og med en stærk Sophie Toft i målet(2. hjemmekamp i træk hun bliver GOTM), vandt pigerne 30-24. 

Efter kampen var det også 2 glade spillere, der fortalte lidt om kampen. 
"Det er altid dejligt at vinde sådanne tætte kampe og specielt på vores flotte hjemmebane", udtalte Josefine, mens Sophie fortsatte, "Vi havde også noget at bevise efter sidste kamp, så det var lækkert at kunne vise vi altså godt kan spille håndbold." 
"Roskilde er kommet godt fra start og har et rigtig fint hold, så det er en rigtig god sejr at få også", slutter Josefine af. 

Pigerne går nu på 2 ugers kamppause, før de d. 1/12 tager til Aarhus for at spille mod AGF. 

  

 

Målscorer: 
Josefine Orby - 8 mål
Sofie Hakala - 7 mål
Rikke Thorngaard - 3 mål
Lotte Vestergaard - 3 mål
Ditte Aaen - 3 mål
Katrine Skipper - 2 mål
Ida Jespersen - 2 mål
Stine Schmidt - 1 mål
Laura Christiansen - 1 mål