Knebent nederlag efter god start

9. februar 2020 14:56 , af Simon Olsen

Resultat: 29-30 (15-15)

Det blev til et bittert nederlag lørdag eftermiddag, hvor der ellers lå 2 point og ventede efter de første 20 minutter af kampen, men snoren blev ikke snøret på sækken og Roskilde kom flot tilbage over en periode på 20 min og afgjorde næsten kampen inden slutningen.

I kampens indledning fløj det ind med mål i hver ende, inden vi fik taget teten en smule og kom foran ved 8-5, 11-9 og 14-12. Men selvom chancerne er til at udbygge føringen i disse perioder, så bliver det ikk gjort og i stedet kommer Roskilde på 15-15 ved pausen.

Efter pausen kommer Roskilde flyvende ud og er hurtigt foran med 4 mål ved 16-20. Og herfra bliver det en bytten-mål indtil slutningen, hvor vi satser, men desværre bliver ramt af to 2 minutters udvisninger i forlængelse af hinanden, hvilket gør det svært helt at satse, men alligevel kommer vi faktisk utrolig tæt på og scorer til sidste til 29-30, slutresultatet.

Mathias Broløs var efter kampen en ærgerlig træner.
"Synes vi får spillet godt i store perioder af kampen, og får igen skabt rigtig mange gode chancer. Udfordringen er, at vores udfald bliver for store, og det er i de perioder vi bliver straffet. Forsvarsspillet startede fint, men ellers var det vel nok en af vores dårligste forsvarskampe i sæsonen"

Næste kamp er allerede på torsdag i Ringkøbing. Et hold vi spillede helt lige op med på hjemmebane og var utrolig tæt på at tage 2 point fra.