Kent Ballegaard stopper i Hadsten Håndbold

23. marts 2018 16:25 , af Simon Olsen

Pressemeddelelse....

Det er blevet til 2 fremragende år med Kent Ballegaard i Hadsten Håndbold, hvor sidste sæson bød på oprykningskampe til HTH Go Ligaen mod Ringkøbing. Men samarbejdet stopper for denne gang, efter et udramatisk forløb, hvor begge parter ville noget forskelligt og dermed blev enige om, at man ikke burde fortsætte.

Formand for Hadsten Håndbold, Rene Jensen udtaler følgende: ”Vi har været rigtig glade for Kent i de to sæsoner det er blevet til, han har været en stor part i at vi har løftet os som klub og har markeret os på håndboldlandkortet. Der kan ikke sættes en finger på Kents arbejde og engagement i tingene, han besidder en stor kvalitet og har i øvrigt udover at være cheftræner påtaget sig mange andre kasketter også, som eksempelvis at lave trænerkurser for resten af klubbens trænere. Vi vil rigtig gerne ønske Kent alt muligt held og lykke fremover og jeg er slet ikke i tvivl om at Kent nok skal nå de ambitioner han har, med den arbejdsindsats han ligger i tingene!”

Kent Ballegaard udtaler følgende om bruddet med Hadsten Håndbold: ”Jeg ser tilbage på to fantastiske år i Hadsten, hvor vi sportsligt har leveret klubbens bedste resultater nogensinde, kulminerende med sidste sæsons oprykningskampe til Ligaen. Vi har fået sat Hadsten på håndboldlandkortet og skabt en enorm positiv opmærksomhed. Vi har fået skabt en træningskultur, og god synergi ned igennem ungdomsafdelingen. Mange ting som jeg er enormt stolt over at have bidraget til.

Nu er det blevet tid til at skilles. Klubben ønsker forandring, og jeg ønsker at få opfyldt mine ambitioner, og det er der kun gensidig respekt omkring. Min lyst og motivation er kun vokset endnu mere i min tid i Hadsten. Jeg har nydt arbejdet med pigerne og staben omkring mig, og elsket opbakningen fra en helt unik fanklub. Men nu er tiden kommet til at åbne nye døre og møde nye udfordringer, og det ser jeg frem til med spænding.

Tak til alle i og omkring klubben – det har været en fed tur!”

I samme ombæring stopper klubben også samarbejdet med assistenttræner Samal Djurhus.

Yderligere kommentarer fra Kent eller Rene kan gives, ved kontakt til Simon Buus Olsen ved Hadsten Håndbold, på 4113 8482.