Keepertalent vælger Hadsten Håndbold

15. maj 2018 12:23 , af Simon Olsen

19-årige Sophie Amalie Moth skifter fra den kommende sæson fra Gudme HK til Hadsten Håndbold. Sophie er et produkt at GOG-skolen, da hun i alle sine ungdomsår har spillet i den måske mest traditionsrige klub i håndbold-Danmark. Den seneste sæson stod på 1. division i Gudme HK, hvor hun var en del af det utroligt unge, men enormt talentfulde hold.
Sophie ser frem til at blive en del af en stærk klubkultur og spille under Jeppe Vestergaard.
”Jeg valgte Hadsten Håndbold, da man har en stærk klubkultur, som minder en del om GOG, og så er det bare et utrolig spændende projekt man har gang i, i Hadsten Håndbold. Jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt træningsmiljø og være en del af et meget ungt hold og et ungt trænerteam, der har ambitioner, ligesom jeg selv har.”

Cheftræner Jeppe Vestergaard er glad for at kunne tilføje Sophie for den kommende sæson.
”Jeg er utrolig glad for Sophie Valgte Hadsten, vi får en enormt talentfuld og dygtig målmand, der her stået en flot sidste sæson. Sophie er meget målrettet og ambitiøs hvilket jeg er sikker på kan være med til at bidrage til et godt træningsmiljø. Vi glæder os til at at udvikle Sophie til at blive endnu bedre”, udtaler han.

Sophie glæder sig til både at udvikle sig videre i Hadsten, men også at få noget mere ansvar.
”Jeg glæder mig til at få noget mere ansvar, som samtidig kan udvikle mig som målmand. Jeg forventer altid af mig selv, at jeg giver alt, hvad jeg kan både på og udenfor banen. Det er vigtigt med et stærkt træningsmiljø, og det glæder jeg mig til, at jeg også kan bidrage til,” udtaler Sophie Amalie Moth, før hun sætter ord på de resultatmæssige forventninger. ”Selvom det bliver en stærk række næste år, forventer jeg helt sikkert at vi med god fight, kan være med i den bedste halvdel af rækken,” slutter hun.