Jeppe Vestergaard stopper - ligaklub venter

5. februar 2019 19:00 , af Simon Olsen

Jeppe Vestergaard Kristensen stopper i Hadsten Håndbold efter den indeværende sæson. Det gør han for at tage det naturlige skridt opad i karrierestigen, hvor en ligaklub venter i den kommende sæson.
Jeppe når dermed kun at være i klubben i en sæson, efter han i April sidste år blev præsenteret til et større anlagt pressemøde, som ny cheftræner i klubben. Jeppe kom fra et job som assistenttræner i Aarhus United og har tidligere besat denne rolle i også Randers HK og Skive, begge i dameligaen.

Formand Rene Jensen, er utrolig ked af at måtte sige farvel til Jeppe allerede nu.
”Vi må jo bare erkende vi landede et kæmpe scoop sidste år, da vi fik ansat en kapacitet som Jeppe i klubben – og sådan en kapacitet er svær at holde på, selvom vi havde håbet på en sæson mere”, udtaler Rene.
”Jeppe har gjort det intet mindre end fantastisk og vi har været virkelig glade for Jeppe, ligesom pigerne har. Han er utrolig talentfuld, utrolig afbalanceret og vellidt i hele klubben for hans rigtig gode væsen.
I løbet af sæsonen har der været nogle seriøse bump på vejen med skader og skifter midt i det hele, men Jeppe har hele vejen igennem udvist en stor ro og overskud, og stadig formået at skabe flotte resultater, i et stærkt samspil med Gitte”, udtaler Rene.

Jeppe har også været utrolig glad for sin tid i Hadsten.
”Jeg har været og er sindssygt glad for af være i Hadsten Håndbold og det har været en enorm svær beslutning, ikke at blive i klubben. Jeg er fra dag et blevet mødt af et helt fantastisk engagement fra hele klubben og hurtigt fundet mig godt til rette. Der skal lyde en stor tak til hele holdet, staben omkring holdet, bestyrelsen og alle andre i klubben. Det har på alle måder været en god oplevelse at være en del af det arbejde der er i gang. Jeg ser frem til, sammen med resten af holdet, at afslutte sæsonen bedst muligt”, udtaler Jeppe.

Rene Jensen mener helt sikkert der er store ting i vente for Jeppe i fremtiden.
”Jeppe er et kæmpe trænertalent og han har et stort potentiale, mens han allerede i så ung en alder virkelig kan præstere. Jeg og hele klubben vil altid følge med i hvordan Jeppe klarer sig, fordi han på kort tid har sat et stærkt aftryk på alle i klubben og vi ønsker ham alt mulig held og lykke på vejen fremover. Han skal i hvert fald altid være velkommen i hallen og klubben igen”, slutter Rene af.

Jeppe fortsætter sæsonen ud i Hadsten Håndbold.