Jagten på point!

29. november 2017 11:26 , af Kent Ballegaard

Hadsten Håndbold – TMS Ringsted

Lørdag d. 2/12 kl. 13.30 i Vestjysk Bank Arena

 

Vi er blevet en del af en meget tæt top i årets 1. division, og det er i og for sig ikke overraskende, hverken de hold der er omkring os eller tætheden. Derfor er lørdagens kamp imod Ringsted en af de kampe der skal vindes, men dermed ikke sagt at det bliver let. De grønblusede gæster har efterhånden holdt pænt fast i den øvre halvdel i flere sæsoner, og evner derfor ganske naturligt at nappe point fra topholdene, senest bevist via deres sejr over Roskilde, samt et spinkelt nederlag til Aalborg. De er kendetegnet ved hurtigt og optimistisk håndbold, og med habile spillere på samtlige positioner.

 

Vi har haft ca. 14 dages kamppause, som har været en skøn blanding af restitution, samtræninger, højintensiv træning, styrke mm. Dermed skulle vi gerne stå knivskarpt lørdag, og være mere end klar til at tanke flere point på kontoen. Dette skal gøres via en koncentreret indsats, hvor vi i særdelehed skal være klar til modstå TMS’s enorme lyst til at løbe kontra.

 

Der er lagt op til en rigtig fin håndboldkamp imellem et par mandskaber der kan spille seværdigt håndbold, så lad os fyldt op på lægterne og få en skøn eftermiddag i Vestjysk Bank Arena.

 

 

Kent Ballegaard, cheftræner

 

 

Foto: Erik Laursen