Helle Walentin tilbage i 1. division

24. juni 2019 08:46 , af Simon Olsen

Den tidligere topscorer i 1. division, Helle Walentin Beier vil fra den kommende sæson være at finde i 1. divisionstruppen. 
I den netop overståede sæson spillede Helle for vores 3. divisionshold, mens hun trænede med flere gange i 1. divisionstruppen og også spillede flere kampe efter julepausen. 

Helle ser frem til at blive en fast del af truppen i den kommende sæson. 
"Jeg har stadig en stor lyst til at spille 1. division og da trænerteamet spurgte om jeg ikke havde lyst til at blive en fast del af holdet, kunne jeg ikke sige nej. 
Pigerne på holdet har været rigtig søde til at tage imod mig de gange jeg var med til kampe og træninger i sidste sæson og dermed få mig til at føle mig som en del af holdet. 
Det har haft en stor betydning for mit valg", udtaler Helle og er klar i mælet da hun bliver spurgt om hvad hun kan byde ind med i truppen, "Det må så absolut være min erfaring - jeg bliver jo den "gamle" på holdet." 

Cheftræner Mathias Broløs er enig i at Helle vil byde ind med erfaring, men ser også andre ting, som han glæder sig over at få med i truppen. 
"Det glæder mig rigtig meget, at Helle tager en sæson i 1. division for os. Vi får en spiller med en masse erfaring, og en spiller, som har vigtige kvaliteter på og udenfor banen. 
Hun har vist over hele sommertræningen, hvad hun besidder, og jeg er slet ikke i tvivl om at vi kan få glæde at Helles kompetencer. 
Hun blandt meget andet, kunne bidrage med noget ro i spillet og et overblik som kan skabe plads til hendes eget spil, men også til at sætte holdkammeraterne i scene", udtaler Mathias. 

Helle ser gode perspektiver i den trup som nu er ved at være komplet. 
"Jeg synes det er et virkelig spændende hold, med mange unge spillere, der har et rigitig højt niveau. Jeg tror og håber vi får en rigtig god sæson i 1. division", slutter Helle af.