Grim skade i sidste test

17. august 2018 22:10 , af Simon Olsen

Sidste test frem mod Santander Cup 1/8-finalen mod Team Esbjerg, blev spillet fredag aften.
Her spillede man mod Önnereds HK der blev 6'er i den svenske liga sidste sæson.
Efter en hæsblæsende svensk start stod der 4-1 efter kort tid, men pigerne fik kæmpet sig godt ind i kampen igen, bl.a. via store redninger fra Sophie Toft i målet. I den anden ende blev angrebsspillet sat godt op og mange bød ind i løbet af første halvleg.
Kun en meget velspillende svensk målmand gjorde at pausestillingen var i svensk favør 13-12.

2. halvleg blev desværre skæmmet af en grim skade til Kristina Schøler, der 1 minut inde i 2. halvleg faldt skidt ned efter en duel, på hendes albue/arm. Kampen blev afbrudt i en længere periode indtil ambulancen ankom. Skadens omfang kender vi endnu ikke, men de første forlydender går på et brud for underarmen.
Efter afbrydelsen, var det som om situationen havde sat sig i spillerne, der slet ikke fandt samme gear som i første halvleg, med flere tekniske fejl og mindre gode afslutninger på en god keeper.
Önnereds vandt kampen 27-19.

Onsdag kl. 19:45 løber pigerne på banen mod de forsvarende pokalmestre Team Esbjerg i vestjyskBANK Arena. Byens VVS har købt alle billetter og disse kan hentes hos Hadsten Optik gratis og der er ganske få tilbage.