Gitte Andersen bliver ny assistenttræner

15. maj 2018 18:50 , af Simon Olsen

Hadsten Håndbold henter den tidligere landsholdsspiller og mangeårige ligaspiller Gitte Andersen fra Randers HK. Gitte Andersen vil i den kommende sæson indgå som assistenttræner i trænerteamet sammen med Jeppe Vestergaard Christensen.
Gitte sluttede sin spillemæssige karriere i april, hvor hun spillede slutspil med Randers HK. Nu er næste kapitel, trænergerningen i Hadsten Håndbold.
”Jeg var lidt ærgerlig over at skulle stoppe i Randers HK, da min lyst til at spille håndbold stadig er stor. Men da muligheden bød sig i Hadsten, hvor man ansatte Jeppe, var jeg ikke i tvivl om, at dette kunne være en rigtig spændende udfordring for mig. Jeg kender Jeppe fra Randers HK, så jeg ved, hvad han står for, og jeg glæder mig til, at vi i fællesskab skal hjælpe alle de unge, talentfulde spillere videre i deres udvikling i Hadsten – og selvfølgelig vinde en masse håndboldkampe,” udtaler Gitte.

Jeppe Vestergaard er enormt glad for at kunne tilknytte Gitte Andersen i trænerteamet.
”Jeg ved, hvad Gitte står for, og jeg er slet ikke i tvivl om, at hun vil kunne bidrage med hendes enorme erfaring fra topplan i så mange år. Hun har en vindermentalitet og træningsmentalitet, som ligger ud over det sædvanlige på en rigtig positiv måde. Hun kan virkelig være med til at skabe et stærkt træningsmiljø,” udtaler Jeppe.

Gitte glæder sig til at starte i Hadsten Håndbold og slår fast, at hun ikke bliver spillende assistenttræner i Hadsten Håndbold.
”Jeg synes ikke, jeg skal starte med at være spillende assistent. Nu er det kapitel med at være spiller på højeste plan slut, og så skal fokus være på at hjælpe spillerne med at udvikle sig og præstere bedst muligt i kampene,” siger Gitte Andersen, men tilføjer dog til sidst: ”Men hvis nu der skulle komme et par skader, så skal jeg da ikke afvise, at vi lige skal have bestilt et ekstra sæt spilletøj, jeg kan hoppe i”.
v