Forsvarskampen blev tabt

6. oktober 2018 15:25 , af Simon Olsen

Resultat: 24-30 (11-15)

Der var lagt op til lokalbrag i vestjyskbank Arena lørdag eftermiddag og før kampen blev der bagt godt op til kampen, da U8-U10, som skulle være med til indløb, indtog midten af banen og kørte deres velkendte "Hadsten-sang". Publikum var med og børnene fik en fortjent klapsalve med og vi var nu klar. 
Det blev en tæt indledning af kampen, med hvor vi kommer foran 3-1. Herfra kom Bjerringbro ind og tog teten i kampen. Ved stillingen 7-7 satte Bjerringbro turboen på og var hurtigt foran 7-11. Her kom en veloplagt Rikke Thorngaard ind og viste med det samme klassen og var et af de få lyspunkter på en ellers skidt dag. 3 straffekast fik hun tilkæmpet sig, 3 mål og flere assist bød hun ind med i kampen. 
Bjerringbro gik dog fortsat til pausen foran 15-11. 

Efter pausen bølgede kampen frem og tilbage, stadig med Bjerringbro foran med 4-5 mål. 
Med 15 min igen tog Jeppe og Gitte Timeout, og her forsøgte man sig med 7 mod 6 og et 5-1 forsvar. Det blev hurtigt modsvaret med 7 mod 6 fra Bjerringbro i angrebet, men lige lidt hjalp det. Bjerringbro's ubestridte bedste spiller igennem mange år efterhånden Line Gyldenløve var også idag, Bjerringbros målmaskine, idag med 10 mål. Og hun førte Bjerringbro frem til en 24-30 sejr. 

"Vi fik aldrig fat i forsvaret idag. Jeg synes ellers vi prøver meget forskelligt, 5-1, mandsopdækning, forskellige konstellationer, men vi får ikke fat og dermed også de redninger der også skal bruges", udtaler Jeppe Vestergaard efter kampen. 

En kamp hvor man aldrig fandt melodien i forsvaret og Bjerringbro løste alle de ting, som vi prøvede. 
Desværre pådragede Josefine Orby sig i løbet af kampen også en skade, som gør hende yderst tvivlsom til næste kamp imod Oddense-Otting. 
Hun bliver nu tilføjet en liste der i forvejen tæller Lise Marie Evensen, Christina Tønder, Sofie Ladekjær, Kristina Schøler og Amalie Angel. Vi er ramt på ressoucerne, men vi stimler sammen i bussen og vil gøre alt for 2 point i næste weekend. 

Topscorer: 
Ditte Aaen - 4 mål
Josefine Orby - 4 mål
Rikke Thorngaard - 3 mål
Lotte Vestergaard - 3 mål
Stine Schmidt - 3 mål
Laura Christiansen - 2 mål
Mathilde Strunge - 2 mål
Ida Jespersen - 2 mål
Sara Kallestrup - 1 mål