Første hjemmekamp i sæsonen 2019/2020!

12. september 2019 16:45 , af Simon Olsen

Hadsten Håndbold - IF Stjernen 
D. 14/9 2019 kl. 14.00 


På lørdag er der endelig 1. Divisionshåndbold i Vestjyskbank Arena igen! Turneringen startede allerede i sidste uge, hvor holdet var en tur på Fyn, som desværre resulterede i et nederlag.

Derfor er det også et topmotiveret Hadsten-mandskab, der på hjemmebane skal forsøge at få sæsonens 2 første point. Intensiteten på træningsbanen har i denne uge været helt oppe at peake, da man vil gøre alt i verden for at få en kanon hjemmebane-debut både for nye som gamle spillere, og ikke mindst for den nye trænerkonstellation! Hulen har ageret fort i mange sæsoner, og pigerne håber på, at den fantastiske opbakning fortsætter i denne sæson.

Med en stor opbakning og en fantastisk fanklub i ryggen, bliver det en spændende opgave for 1. Divisionsdamerne når de tager imod oprykkerne fra IF Stjernen.

IF Stjernens første kamp var mod Bjerringbro fH, som i sidste sæson var i oprykningsspillet. Oprykkerne gjorde en flot figur mod Bjerringbro, og der er venter derfor en stor udfordring, som pigerne glæder sig meget til.

Cheftræner, Mathias Broløs, fortæller om kampen:
Vi er opsatte på at levere en god indsats i egen hule på lørdag. Det bliver en sjov kamp med fanklubben i ryggen – og forhåbentlig mange tilskuere, der vil hjælpe os til en sejr. Vi glæder os til at komme i kamp igen! Sidste uges kamp i Gudme var præget af lidt for mange halve aktioner – det har vi lært af, og vi er klar til at slippe håndbremsen, og fighte for en sejr!”

Vel mødt i hulen – husk, at der som altid er gratis entre!