Fløjtalent valgte Hadsten Håndbold

5. juli 2019 08:00 , af Simon Olsen

Hun har netop lige passeret de 18 år, Emilie Nørgaard Bech, der i de seneste år har spillet i SHEA Skanderborg for U16 og U18, hvor to af årene har budt på DM-sølv. 
Emilie spillede i Horsens indtil hun blev U16, hvor hun efterfølgende har spillet 3 år i SHEA Skanderborg. 

Emilie skal fra den kommende sæson danne fløjduo med den lidt mere rutinerede Sofie Hakala på højre fløj.

Emilie var ikke i tvivl da Mathias henvendte sig i forbindelse med et skifte til Hadsten Håndbold.
”Sidste år trænede vi sammen flere gange og her fik jeg et virkelig godt indtryk af klubben, træningsmiljøet og spillerne på holdet.
Det virker til at de både har det utrolig godt sammen, har det sjovt sammen, men er super seriøse når de går på banen hvad end det er træning eller kamp”, udtaler Emilie.

Cheftræner Mathias Broløs glæder sig over tilgangen af Emilie, som han ser et godt match i med Sofie Hakala. 
Jeg glæder mig meget over tilgangen af Emilie. Hun er en rigtig spændende højre fløj, som stadig er ung, og som er vant til at træne i et godt miljø, hvilket betyder meget.
Emilie har bl.a. kompetencer på kontraspillet og derudover en dygtig afslutter fra hjørnet. Jeg ser Emilie blive et rigtig godt match til Sofie Hakala, da de kan supplere hinanden rigtig fint", udtaler Mathias. 


Emilie ser frem til at komme i gang efter sommerferien.
”Jeg glæder mig til at komme i gang og udvikle mig som spiller. Det er jo mit første år som senior, så det bliver også spændende at prøve og helt sikkert lærerigt”, slutter Emilie af.