Fløjtalent skifter til Hadsten Håndbold

1. november 2019 10:01 , af Simon Olsen

Fløjtalent skifter til Hadsten Håndbold

19-årige Majken Hedegaard Nielsen skifter til Hadsten Håndbold og er spilbar fra den kommende kamp mod TMS Ringsted. Majken kommer til direkte fra Vendsyssel Håndbold, hvor hun dog fik ophævet sin aftale pr. 1/10. Før det tørnede hun ud for U19 holdet i Skanderborg Håndbold.

Majken er glad for skiftet til Hadsten Håndbold.
"Jeg er rigtig glad for skiftet til Hadsten, og det har været vigtigt for mig at komme til en klub, hvor samarbejdet med trænerteamet er i top, og hvor jeg kan fortsætte min udvikling. Mathias og Gitte er nogle enormt dygtige trænere, og deres værdier matcher mine som spiller og person rigtig godt", fortæller hun.

Cheftræner Mathias Broløs har været på udkig efter en venstre fløj efter at Kathrine Skipper blev korsbåndsskadet i September. Derfor er han også glad for tilføjelsen af Majken.
Vi er utrolig glade for at kunne tilknytte Majken til truppen. Hun er en dygtig fløjspiller, som vi glæder os til at kunne bringe i spil, første gang imod TMS Ringsted i den kommende weekend", udtaler Mathias. 


Majken er glad for modtagelsen og glæder sig til at komme i kamp i den blå-orange trøje.
"Pigerne har taget enormt godt imod mig, og jeg har virkelig følt mig velkommen fra start af. De har det super godt sammen, og træningsmentaliteten er rigtig stærk, hvilket er en vigtig faktor for mig. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med at spille kampe", slutter Majken af.