Fejlfyldt første halvleg afgjorde kampen

13. december 2019 20:32 , af Simon Olsen

Resultat: 29-22 (15-9)

Det blev bestemt ikke den kamp vi havde håbet på. Efter 4 kampe i træk, hvor niveauet var blevet vist, når vi ramte det, faldt vi tilbage til alt for mange tekniske fejl og ærgerlige beslutninger, i kampen mod Bjerringbro.
Efter 20 minutter var der reelt ikke spænding om udfaldet af kampen, da vi simpelthen lavede for mange fejl til, specielt i første halvleg til at kunne være med.
Ved 13-9 havde vi dog alle muligheder for at gøre forespringet mindre med 3-4 store oplagte muligheder, der alle blev brændt eller smidt væk før chancen blev taget. Derfor gik Bjerringbro fuldt fortjent til pause foran 15-9.
En stærkt spillende Helle Walentin kan vi takke for at føringen ikke var større. Efter kampen blev hun fuldt fortjent kåret til kampens bedste spiller for os.

Efter pausen kom vi bedre med, men vi skulle lige snuse til 10-måls føringen før pigerne fandt melodien i forsvaret.
Herfra var det egentligt en "even game", men det var bare for sent, til at vi kunne gøre en forskel. Angrebet begyndte pludselig at vågne op, og et offensivt forsvar forstyrrede opspillet for Bjerringbro, når de ikke kunne bruge en storspillende Line Gyldenløve, der også blev topscorer i kampen.

Efter kampen var det en skuffet cheftræner vi fik en snak med.
"En ærgerlig fornemmelse, hvor vi aldrig rigtig er tæt på sejren. Desværre var energiniveauet højrere hos Bjerringbro, og de var skarpere i deres udnyttelse foran målet. Vi laver for mange uprovokerede fejl, som de kan straffe os på. Derfor bliver det en kamp, hvor vi forholdsvis tidligt hænger efter med 5-6 mål. Et element som så fornuftigt ud var vores 7 mod 6 spil i anden halvleg, hvor vi faktisk tilspiller os mange gode muligheder. Nu vil lidt ferie være tiltrængt for spillerne, og så er vi ellers klar til at få trænet hårdt frem mod et spændende forår", udtalte Mathias Broløs.

Nu går pigerne på juleferie på en 9. plads i stillingen, der er lige over nedrykningsstregen. Det betyder et svært, men spændende forår. Første kamp efter jul er imod Stjernen på udebane, for derefter at møde TMS Ringsted på hjemmebane d. 11/1-2020.