Fantastisk moral i flot udesejr

1. april 2018 13:35 , af Jesta Damgaard

TMS Ringsted - Hadsten Håndbold 20-23 (11-10)

En tur til Sjælland midt i påsken for at spille om sekundære placeringer, lyder nok ikke som det mest interessante i verden, men både værterne og vi selv ville det anderledes, og det vidner i den grad om kvalitet og substans i begge lejre.

TMS har måske været et af forårets bedst spillende mandskaber, og det var derfor med en god portion respekt vi gik ind til kampen.

Kampen startede ganske forunderligt. TMS fik det ene straffekast efter det andet, hvorimod vi ikke følte, at vi fik noget. Desuden måtte vi se Angel smide sig til gulvet efter fem minutter og tage sig til knæet. Vi krydser fingre for at det ikke er alvorligt. Trods alt dette har vi egentlig momentum og fører også med 8-5 inden vi begynder at lave for mange fejl, som TMS straffer benhårdt. Vi ender første halvleg med nogen frustration over egen indsats.

Anden halvleg er TMS i styringen indtil femten minutter før tid. Hjemmeholdet scorer på det tidspunkt til 19-16, og vi er ramt af alverdens modgang. Men de her piger har en moral som ingen andre. 19-16 bliver ændret til 19-21, og med fem minutter igen bevarer vi roen og kører den sikkert hjem. Fantastisk indsats af pigerne i en kamp hvor meget går os imod. Vi ender med 8 markspillere og 2 keepere, men hvilken heroisk indsats de får lagt for dagen. Der bliver knoklet i defensiven, der bliver budt ind med alt man har i angrebet, og suppleret med at vi har rækkens bedste målmand, er vi en ganske habil modstander.

Tak til TMS for en herrefight. Jeg synes det er fantastisk, at vi på nuværende tidspunkt kan skabe sådan en kamp. Fedt!